Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara - 30.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005.html)
-   -   LEGAL RACING 30.07.05 TIMISOARA Aceleratie-Viteza (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005/6335-legal-racing-30-07-05-timisoara-aceleratie-viteza.html)

aviator 04-07-05 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Quote:

Sunt multe de vazut!
Subaru s-a cam jucat cu Dodgeul.
Sa vedem ce mai face la el in continuare.
Daca pot aduc si eu noua achizitie celebrul Cielo.

\"celebrul cielo\" doar in cuvinte si-n povestiri,ca in fapte mai putin.Cate curse o castigat de-i asa celebru?

Street_Shark...din cate stiu (si stiu) a castigat toate liniutzele facute(nu le includ si pe cele de la intrecerile libere) :)

La libere a mai pierdut, dar nu a refuzat nici M3 sau M5, ori un Porsche Turo a facut-o de spectacol.

Normal ca mai si pierd,mai ales cand ma dau cu masini cu clase mult superioare(vezi Ram-ul).

Da asa e dar Sebastian a batut RAM-ul cu un diesel combi de 204cp.
Felicitari pt rezultatele tale dar nu mai spune de altii urat.
Ai pierdut si cu Hyunaiu su cu Fiatul la Craiova dupa care te-ai plans de ambreiaj, tipic pierzatorilor.

Street Shark 04-07-05 23:35

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Quote:

Sunt multe de vazut!
Subaru s-a cam jucat cu Dodgeul.
Sa vedem ce mai face la el in continuare.
Daca pot aduc si eu noua achizitie celebrul Cielo.

\"celebrul cielo\" doar in cuvinte si-n povestiri,ca in fapte mai putin.Cate curse o castigat de-i asa celebru?

Street_Shark...din cate stiu (si stiu) a castigat toate liniutzele facute(nu le includ si pe cele de la intrecerile libere) :)

La libere a mai pierdut, dar nu a refuzat nici M3 sau M5, ori un Porsche Turo a facut-o de spectacol.

Normal ca mai si pierd,mai ales cand ma dau cu masini cu clase mult superioare(vezi Ram-ul).

Da asa e dar Sebastian a batut RAM-ul cu un diesel combi de 204cp.
Felicitari pt rezultatele tale dar nu mai spune de altii urat.
Ai pierdut si cu Hyunaiu su cu Fiatul la Craiova dupa care te-ai plans de ambreiaj, tipic pierzatorilor.

Discutam de 2 Ram-uri diferite,daca te-ai uitat la cursele de la Arad ai fi vazut ca cel negru(cu care m-am dat eu) il cam bate tare pe cel gri(cu care s-a dat Sebi). Nu cred ca m-am plans la Craiova de ambreiaj,dar imi aduc aminte ca Sebi o trebuit sa-mi aduca concurenti ca nimeni nu a vrut sa se dea cu mine(fapt care poate fi confirmat de baietii de la Insomnia-330i).
Faza cu \"tipic pierzatorilor\" sper ca o fost o scapare rautacioasa din partea ta :twisted: si nu o parere despre mine.
Nu cred ca n-am exprimat urat de vreun concurent ci doar de cei care doar critica de pe margine,fara a fi tot atat de autostiutori si pe pista.Poate ne intalnim la Tm,Apropo,cu ce masina te dai tu in curse sau te dai tu cu Cielo?

aviator 05-07-05 00:06

Cu Cielo ma dau daca-l iau cu mine si te astept sa vorbim fara resentimente.

aR99bMw 05-07-05 02:20

la ce grupa e cielo? :D vi cu el la tm?

Street Shark 05-07-05 02:27

Re:

Quote:

Cu Cielo ma dau daca-l iau cu mine si te astept sa vorbim fara resentimente.

De acord

Morro 05-07-05 08:28

din cate tin eu minte la cursele de la Tm la care a participat Cielo a fost o cursa in 3 cu Cielo, Fiat turbo si Subaru WRX daca nu ma insel, si a castigat Cielo.
Cursele legale sunt de ceva ani iar masina asta a avut o lunga perioada de glorie.
Buna dimineata.

Street Shark 05-07-05 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
din cate tin eu minte la cursele de la Tm la care a participat Cielo a fost o cursa in 3 cu Cielo, Fiat turbo si Subaru WRX daca nu ma insel, si a castigat Cielo.
Cursele legale sunt de ceva ani iar masina asta a avut o lunga perioada de glorie.
Buna dimineata.

Ai dreptate,dar de atunci Fiatul a mai crescut putin :lol: ,oricum o sa fie o cursa interesanta.

Morro 05-07-05 10:52

hihi :D circula zvonuri cum ca si cielo ar fi ceva mai dotat ... asteptam cu nerabdare cursa :joy:

Razvan P 05-07-05 18:18

oricum nu are nici o sansa sa castige grupa lui ...parerea mea

aviator 05-07-05 18:32

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
Buna dimineata.

Ai dreptate,dar de atunci Fiatul a mai crescut putin :lol: ,oricum o sa fie o cursa interesanta.

In acest moment Cielo e prea puternic si nu pleca de pe loc nici cu viteza a doua asa ca mai e de lucru, daca vin vin de spectacol nu pt curse oficiale.
Probabil acum prin aderenta mai buna ma poti batea oricum sunt grupe separate si nu uita daca vrei ceva corect da turbo jos sau date cu un 2000 turbo de exemplu masina lui Sebi Subaru.
Se estimeaza min jur de 270cp inca nu are softul perfect, autoblocant si roti competente, la cele actuale le da foc.
Oricum daca vi prin Bucuresti si sunt in forma disputam ceva, probabil la etapa de Bucuresti daca vi eu voi fi sigur. Il rog pe Sebi sa dea niste filme cand are timp.
Pe 1000m batea Subarul de serie!

aviator 05-07-05 18:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
oricum nu are nici o sansa sa castige grupa lui ...parerea mea

Cine nu are sanse?

aR99bMw 05-07-05 19:17

aviator ...aduci bolidu la timisoara???????????in 30...... :D

Razvan P 06-07-05 11:17

\"Cine nu are sanse?\"

cielo la grupa lui (150 cai ) nu cred ca are cum sa castige grupa in fata lui ceky

SEBASTIAN 06-07-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
\"Cine nu are sanse?\"

cielo la grupa lui (150 cai ) nu cred ca are cum sa castige grupa in fata lui ceky

In momentul actual poate Ceki are avantajul celor 400m care i-am oferit noi pe 1000m ar pierde cu mult probabil 100m.
Cielo e in curs de punere la punct.
Gandeste-te ca la start Ceki cu dieselul4x4 castiga o distanta enorma pe care nu o pastreaza pana la 400m, iar la 600 il depasesc asa cum trece trenul prin gara.
Urmeaza slikuri cutie reetajata, diferential autoblocant si un soft ajustat axelor actuale.
Acum Ceki pastreaza avantajul si totusi prima conditie sa castigi este sa participi.

Razvan P 06-07-05 20:24

tocmai prin prisma faptului ca distanta e de 400 m acord prima sansa seatului ; pe 1 km sta altfel treaba si intr-adevar prima conditie e sa participi

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning