![]() |
Re: Leutzii din BUCURESTI
nu vrea nimeni nici o intalnire, vad ca a adormit toata lumea pe aici:)
|
Despre ce intalnire este vorba........................?
Am ma mai prezint si eu la cateva intalniri ale posesorilor de peugeot , am timp si vin,......... |
Baieti, intalnirile se tin in fiecare saptamana, dar nu se discuta aici, ci pe forumul PeugeotClub.
In mare, daca nu se schimba nimic, urmatoarea intalnire este Vineri, la ora 20:00, la Polivalenta. |
Cred ca toata lumea stie ca sunt intalniri si smbata si vineri !
|
hmmm...cred ca as veni si eu ca cine stie poate ma ajuta cineva sa ma lipesc de niste piese oem...care la mine cred ca ar trebui schimbate
|
vineri 7 noiembrie ora 20:00 in fatza la polivalenta pentru mai multe detalii intrati pe PeugeotClub
|
haideti acum in 2009 la polivalenta, ha8ar n-am knd kade vineri :)..... un an nou fericit tuturor !
|
LA MULTI ANI!!!!
Un an nou fericit si tot cea ce va doriti sa se realizeze in noul an ce urmeaza2009............BLACK WIDOW................ |
daca nu plec din buc sunt primul vineri la polivalenta! vreau sa fiu primul din 2009...
|
la multi ani pt leuti !
|
primul si singurul am fost frate acolo.........
|
As fi venit si eu, insa am masina la Braila. :(
|
cineva pe 2009 la intalnire ... sa stiu... daca nu ma duc la carol!
|
lumea se anunta ca vine dar nu se stie cati ! sigur va mai fii un nebun ca mine care sa se duca asa ca stai linistit! voi nu aveti intalnirea in bi...ce cauti la carol??
|
Re: Leuţii din BUCURESTI
cine zicea ca nu vine nimeni ? :-P
https://img201.imageshack.us/img201/3040/img6692wz7.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning