Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Daewoo music (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/63313-daewoo-music.html)

Snapy_xxl 10-02-08 17:45

Re: music

3 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine :lol: Trebuia "Goodies" care merge de minune cu tuningul :D [cred ca am stat 15 min pana le-a uploadat] Ms Quick ;)

Snapy_xxl 10-02-08 17:56

:lol: :lol: A naibii coincidenta, amandoi am bagat The Game :lol: Acum am vazut...

quick_5hifter 10-02-08 17:58

3 Attachment(s)
Mie imi place si "Vibrrrrrate" de la Petey Pablo (pentru cine stie si videoclipul :D)
Cu The Game chiar ca e coincidenta mare :D am stat pe ganduri ce sa pun, ca am multe preferinte :lol:

Si inca 3 si gata momentan, mai las si pe altii :D :arrow:

Snapy_xxl 10-02-08 18:03

La "Vibrate" ii trebe "just a lil mo' bassss" :lol: :lol: Mai bag si eu cateva putin mai incolo ca acum imi merge netu ca personalu'.

Bmw_E30dak 10-02-08 18:16

10 Attachment(s)
sper k nu e nici o problema daca mai atasez si eu cateva melodii...de asemenea conduc un daewoo cielo...sper sa va placa....

D o n n 10-02-08 18:27

vad k na fost un esec topicul asta...ms...orikm aici e ontopic orice e legat de muzica ,deci nu-i stres...

quick_5hifter 11-02-08 00:54

6 Attachment(s)
@Snapy: "k'mon maaan...gimme my crops!" :lol:

@D o n n : Nu, n-a fost un esec nici la inceput, insa i-am schimbat noi putin destinatia...speram sa nu fie cu suparare!

@Bmw: ai pus cateva melodii bune :D si observ ca n-ai deloc probleme cu internetul :lol:

Mai pun o serie...mai incolo putin.

quick_5hifter 11-02-08 01:17

8 Attachment(s)
Hai ca am mai facut o mica selectie, odata cu "refresh"-ul playlist-ului de Winamp :D

Snapy_xxl 11-02-08 08:14

6 Attachment(s)
Quick, daca o tii tot asa cu melodiile, in 2, 3 iar nu o sa mai am loc pe desktop :lol:

In dimineata asta am avut inspiratie dar tot simpt ca mi-au scapat cateva :lol:

D o n n 11-02-08 15:31

mai dar sper sa nu avem probleme ca punem muzica pe aici....sa nu ne bage la alte kestii...orikm ma bucur k sa ajuns aici cu topicul...si asa mai fac rost si de muzica buna...manele nu pune nimeni?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

D o n n 11-02-08 15:42

2 Attachment(s)
pun si eu...nush daca a mai fost pusa dar scuze daca se repeta..sa`mi ziceti ce parere aveti de ea:D

p.s asta e mel daia de mers prin cartier cu geamurile putin lasate,muzica la nivel 25-30 % ,cu 20 la ora:X

am mai dat un edit mic la inca o mel (mafia- hoteluri)

Snapy_xxl 11-02-08 15:47

Donn, daca incepi sa pui manele sa mor de nu inchid topicul :lol: :lol:

D o n n 11-02-08 15:49

snapy....prietene....stiu k glumesti..:)))))))

Snapy_xxl 11-02-08 16:00

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1349836)
snapy....prietene....stiu k glumesti..:)))))))

Si daca nu glumesc? :lol: :lol: Daca ai apucat sa te uiti pe topicul "caut melodie" sa vezi ce discutii s-au iscat pe tema "manele". vad ca s-au sters acele posturi...Eu doar mi-am spun punctul de vedere ;)

Geo_ZGA 11-02-08 16:51

hai ca pun si eu o intrebare aici, cu o oarecare legatura la muzica, fiindca eu stiu ceva si pe cine am mai intrebat mi-a spus altceva: eu pe spate nu am avut boxe din fabrica, doar firele trase. am fir negru si fir negru cu alb. care cum vine pe papucii difuzoarelor? pe difuzoare sunt cate unul gros si unul subtire... care cum vine?

si on topic: ati luat-o razna cu manelele? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning