![]() |
Re: reclame neintelese
|
Quote:
Cred ca e cea mai proasta reclama romaneasca. |
de ceva timp sunt socat de reclamele Romtelecom.daca cineva le intelege...sa ma lumineze si pe mine
pentru exemplificare: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/_M_Y7zIlfsY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/_M_Y7zIlfsY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
mai sunt inca 2 cred, in afara de asta, aia cu femeia de spala vasele si vine criminalu' s-o omoare si aia cu un cuplu stand in pat si criminalu' sub pat ....:)
|
mai e si aia cu copilul,si cu disperata care isi da id-ul de mess.chiar nu le inteleg...
|
Eu numai doua inteleg.
Cea cu batranelul cand vine acel hot ei incearca sa faca reclama la serviciile telefonice. Ca batranele isi permite sa sune pe oricine oricand in ORICE situatie cand are nevoie.... Si cea cu criminalul si femeia care spala face reclama la internet ca au un internet de mare viteza cu care pot face orice si iti poti gasi un loc de munca rapid. Aia cu hotu sub pat inteleg dar e proasta..... |
Aia cu hotul sub pat face reclama la televiziune...
iarasi cele 2 reclame la Coca Cola Zero... 2 limbi si un ochi... ce treaba are coca cola cu dialogul: -"esti un mare mincinos" -"eu mare?" |
Pt simplul fapt ca voi comentati acum inseamna ca reclama si-a atins scopul...si anume sa fie tinuta minte. ASTA SE URMARESTE.. strategie de marketing se numeste. Nu trebuie sa intelegeti, nu trebuie sa invatati ceva din ea, doar sa o tineti minte. simplu.
|
Quote:
|
Ati vazut reclamele la QFORT?:lol::lol:
Uite una haioasa: https://www.youtube.com/watch?v=N-VzRX1-dec |
reclamele de la asigurare auto ardaf... sunt vreo 3 cred.. cu ala de la casa locco nush cum il cheama .. oricum is penibile rau
Vrei sa pleci?:-| iar dak va plictisiti si cautati reclame handicapate dati pe otv sau alte canale dinastea depravate si sa vedeti akolo show-bizz:-) @sasha: cand limba a zis : esti un mare mincinos zicea la figurat, iar ochiul credea ca e la propriu mare dak intelegi ce vreau sa zik:D |
Mie reclama de la pufuletii aia infecti Gusto sau ceva de genul mi se pare cea mai proasta reclama facuta vreodata(cea cu fata de caine ) ...Cand o vad imi vine sa arunc cu televizorul :))
Poate a inteles-o cineva sa mi-o explice si mie :) |
tot de la gusto,mai e si cea cu ala cu capul taiat..imi dai un pufulete?omu ii zicea la corp,la stanga,la dreapta dar urechile sunt pe cap..wtf? :)
|
aia cu capu taiat e o porcarie facuta in after effects.. dar oricum ideea reclamei e simpla si anume : nu ai dc sa iti faci griji cand manci pufuleti gusto ptr ca au doar malai sare si etc ce zice akolo in reclama:blink:
dar totusi.. nu prea e asa usor sa te decapitezi de unu singur curantand o portocala:???: esec total.. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning