![]() |
Re: Vreau SUV. 70.000 Euro
si eu ti`as recomanda tot un RANGE ROVER SPORT ... sunt si d`astea suficiente in Romania .. dar nu chiar cat sunt X5`uri si Q7 ... si eu zic ca arata bine .. iar interiorul e destul de atragator ... am vazut k ai si o NAVARA , deci dak vrei sa mergi pe la munte undeva mai off`road..iei Navara .. iar Range`u .. o masina care chiar m`as lasa :shock: !!! Range Rover Sport , alb , geamurile toate negre , jenti 20" spinners .. omori lumea :oops: ..dar e alegerea ta:P ... 70.000 de euro nu`s de ici de colo ...
|
spinners? Sa o faci frumos a ?:):):)...Oameni buni , va dati seama ca un Infiniti (nu Infinity ca nu e Vodka) este mul mai costisitor decat un ML/X5...Q7....?Va dati seama ce cheltuilei auxiliare implica?
|
Infiniti FX probabil ca e mai rara pe la noi, dar nicidecum mai premium ca si X5 sau ML totusi are "miez" de Nissan... si preturile spun asta
FX 35 AWD $39,550 ML350 $44,825 X5 3.0si $45,900 FX 45 AWD $50,100 ML500 $53,575 X5 4.8i $54,500 daca ar fi vorba de QX ar fi alceva... sper sa alegi ceva pana la urma, nici nu mai stiu la al catelea topic fara raspuns am ajuns .. |
lexuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus :)))
|
Quote:
|
Da de-un ML 420 CDI ce ziceti ? Mai ales asta 2008 editia aia sport cu fariri, stopuri si jante nergre... chir imi place ala! Cu inca un cip brabus... scoti ceva frumos din el!
|
Quote:
|
Range Rover Sport clar... Cel mai tare SUV. Eleganta , stil , performanta !:D
|
Quote:
|
pe un documentar am vazut ca range roverul este cel mai bun SUV dintre toate. Este cam all in one. Bun si de oras si de offroad si familie si de carat. N-ar fi rau nici un lexus, din cate am auzit si am si vazut sunt foarte foarte fiabile.
|
eu personal as alege un Jeep Grand Cherokee SRT 8 ...
super aspect super pret e undeva sub 60.000 euro cu toate taxele si e cel mai rapid SUV de serie |
NU stiu mai baieti dar parca inima mea tot pentru BMW bate... si am gasit zilele astea un X5 cam full negru cu piele maro motorul 3.0si la 272 CP cu doar 55500 Euro. Cred k ma arunc pe el ca-i prea tentant. Ce ziceti ? E adus din America de 2 zile.
|
incearca sa eviti masinile aduse din SUA. detin x5 si sunt multumit de el.
eu as fi ales range rover dar am mers pe bmw din cauza suspensiei pneumatice de pe range care iti lasa masina pe burta cand iti e lumea mai draga. zicea cineva de SRT8. o masina extraordinara. bafta |
Quote:
|
in afara de bordul in mile galoane si mai stiu eu ce unitati de masura ale lor...
partea tehnica. masinile produse pt america sunt putin diferite de cele pt europa... de obicei cei ce vand aceste masini spun ca ofera si garantie la bavaria dar si bavaria se protejeaza. si tot asa |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning