![]() |
Re: Matiz-ul meu
A iesit frumusel spoilerul spate.
Praguri ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un virtual tuning sa vad cum ar arata mai lasata
|
Nu inteleg ce va place voua la stopurile alea negre...
In rest e frumoasa masina. |
Pe masina lui n-arata rau. ;)
Pe un bleu sidef, ar arata nasol. ;) |
Quote:
|
mie imi place bara fata la nebunie...
|
Sal. Apreciez efortul si cheltuielile facute de tine. Per ansamblu arata foarte bine dar parca nu e terminata. Cel putin asa o vad eu. Eu sunt de cunceptia : daca pui spoiler fata + spate , trebuie sa pui neaparat si praguri. Din pacate aici esti intr-un cerc vicios. Dupa cum arata masina din lateral ( linia inferioara de la spoilerul fata , praguri si spoiler spate) se incadreaza perfect. Adica linia inferioara este dreapta. Sincer parca "buburuza" geme dupa niste praguri. Dar aici vine problema dupa parerea mea. Daca-i pui praguri , trebuie sa alungesti cumva si spoilerele deoarece nu ar mai fi intr-o linie dreapta spoiler fata + praguri + spoiler spate. Daca alungesti spoilerele sa fie in ton cu pragurile nu mai poti cobora garda ( al doilea deficit care-l observ la masinuta asta si este si ultimul). Bafta mare in continuare cu proiectul si sper sa gasesti o solutie buna. La revedere si drum bun.
|
Quote:
|
Pentru carnatzii care voteaza kitsch : Motivati-va si voi optiunea nu mai votati la misto
|
parerea mea este ca la exterior e de ajuns ce i-ai facut...cu toate ca eu sunt adeptul jantelor cat mai mari...poti sa incepi cu modificari la interior ca exteriorul este ok...prea incarcat nu merge da in altele :)
|
Quote:
|
arata super bine,finut si cu gust. am si eu unul aceeasi culoare, daca ar fi sa bag ceva bani sa-l "tunez" as fura ceva idei de la tine :D . nice work
|
Quote:
|
o sa urmeze noi poze si cu tips-ul pe spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning