![]() |
Re:
Quote:
ok..deja devenim offtopic Bafta :wave: |
ma bucur k-ai inteles:))..chiar offtopic nu eram:wink:
|
OK. Bine ca s-a lamurit problema...acum putem reveni la subiectul topicului. Ii rog pe cei ce au alte poze cu Megane-uri II modificate sa le posteze.
|
1 Attachment(s)
un kit realizabil..dar e pe pc inca
|
Re:
Quote:
|
referitor la primul post ... super masina o stiu si din alte poze..... megane II are potential de tuning ridicat ... misto :) as vrea unu ca in primele poze sau unu cum e ala rosu :)
|
Re: Renault Megane II tuning ext.
stie cineva de unde se poate cumpara body kituri pt megane 2 bicorp? preferabil bucuresti
|
2 Attachment(s)
ce spuneti de ásta?ar avea vreo sansá pe strazile din Romania?:D
|
salut eu am megane II shi vreau sa spun ca mi-am pus jante 15 cu cauciucuri de 50 shi ma c-am indoiesc ca o sa stea mult pe mashina e prea joasa shi cu spoilarele stok
|
1 Attachment(s)
o poza dragutza zic eu
|
strada clar.dar nu strada de Ro.event autobahn de germany :)
|
masina este draguta si cu putina imaginatie poate fi modificata foarte misto de ex aku 2 ani am vazut in italia una tunarita la greu ... cand am vazuto am ramas mut
|
Quote:
Am si eu o problema! Toata lumea aduce in discutie Megane Bicorp. Dar de un Megane Sedan nimic? Nu de alta , dar am si eu unul si ma simt oarecum "stingher" printre atatea Bicorp-uri. |
Quote:
Cred că e cel mai frumos kit pe care l-am văzut vreodată pe M2. |
2 Attachment(s)
de asta ce ziceti? i-am vopsit bandourile, schimbat jantele si pus folie pe geamurile din spate. Ma gandeam sa scot bandourile de pe usi de tot...sa fie usa mai "dintr-o bucata"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning