![]() |
ti-am vazut scuteru azi la dacia p la 7 :wink:
|
Re:
Quote:
eram la piZDcina... :lol: ai fost si u p`acolo ?? |
nah
eram cu prietenii si treceam p-acolo |
1 Attachment(s)
Am si eu un scooter Aprilia Gulliver de 50 cmc.Am mers cu el singur cu 95 kmh(fara nici un tuning).In vara asta vreau sa imi comand niste piese de tuning.....cred ca malossi.
Pana acum am pus pe el neoane(aqua) si muzica(2 diff-uri Magnat de 10cm,un subwoofer mic de la sistem 5.1 si un cass sony de 4x50 W la care am legat un MP3 portabil) Saptamana asta voi face niste poze ca sa vedeti cum arata. :lol: |
2 Attachment(s)
Inca 2 poze
|
lasati-o dreq :D boxe si cass pe scuter
:) :shock: ;) |
Re:
Quote:
la mine saptamana care vine e f.importanta..sper sa`mi ajunga toate pt.scute.r.....deci o sa fie o bomba...... u vii prin oradeA? :wink: |
Merci.Si eu imi comand niste piese in ungaria.Toate facute de malossi....tuning complet.
In oradea nu prea am cum sa vin ca e cam departe.....pt. un scuter |
3 Attachment(s)
Incep surprizele... :D
Ghiciti ce este ? |
2 Attachment(s)
Tot am uitat sa va arat casca...
Stiu foarte bine ce importanta e casca... Sigur o sa radeti deoarece casca e pentru motoare nu pentru scutere....Arat cu ea ca un extraterestru..... Pt.mine nu conteaza cum arat... conteaza sa fiu in siguranta :wink: |
o acceleratie sport...nu'ti cumperi?
|
daca vroiai o casca super, iti luai din aia de alien , cum are Vali de la Kid tuning :))...cea mai beton casca pe care am vazut-o eu:P
|
Re:
Quote:
am vrut una cat de cat de buna ... si sa fie neagra ... :D poate o casca alien la viitoru` motor :D:P |
De mult nu am mai scris .... :(
uitasi ... mai mult am fost p`afara :) bun....deci am facut mai multe la ea de cand nu am mai scris : am dus scuterul la Bella (cred ca il stie toata lumea) mi-a reglat consumul,mi-a facut acceleratzia...deci scuterul mananca asfaltul.....nici mie nu imi vine sa cred cu merge ... super ... ma ridic intr-o roata fara nici o problema (intrebatzi`o p flaviutza kare s`a udat putzin :lol: ) ... podeaua de aluminiu ink nu am pus`o deoarece urmeaza sa duc scuterul la unul ce lucreaza in fibra de sticla ... vreau sa mi-l umfle putzin in spate... si trebuie sa imi iau suruburi galvanizate (k sa kada mishto cu podeaua din aluminiu) ... dupa fibra,urmeaza vopsitul (2 saptamani cred ca raman fara scuter,dar nici o problema ca in timpul asta merg la mare si la munte :lol: ) ... dupa ce am intrebat aproape juma` de cartier am ramas la concluzia ca negru cade cel mai bine...o sa`i dau un negru metalizat ... led-urile pt.bord neoanele au ajuns aks..... trebuie sa ajunga: toba sport nichelata semnalizatoare lexus style ... da.....si ink ceva,sa nu radeti,urmeaza pe scuter : Amplificator Yamaha 4x18 W CD-Player/Mp3 Player si 2 boxe cik d 400 W fiecare :)) :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ce o sa zica lumea la semafor ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A innebunit lupu``........... :lol: :lol: :lol: :lol: |
nui moale :D
da 400W? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning