![]() |
Re: ATV-ul meu
1 Attachment(s)
Salut baieti! Tocmai mi-am luat si eu un Bombardier Outlander 400 MAX. Inainte de acesta am avut tot un Bombardier,dar de 330, care din pacate a suferit un accident. :oops::oops::oops:
|
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente !
|
care e cel mai puternic atv care totusi poate fi scos la inchiriat de astia pe la munte ...
nici bombe din alea de filme sf .... ceva. . rezonabil totusi .. eu m-am dat cu o chestie de 660 de cmc ... si mi-a placut la nebunie .. al tau ery cat are ? |
Al meu e quad nu este atv. Este quad cu tractiune spate, 450 cmc, 45 de cp si 170 de kg, schimbator manual.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut! Pai..sa prezint si eu loganul atv-urilor pe care-l detin:
Linhai Worker 300, 4 x 4, pentru mine o bijuterie:X intrebare pentru cunoscatori : cam in ce constau limitarile la linhai? ceva electronic la aprindere sau mecanic pe carburator si ceva pe evacuare?!multumesc anticipat |
3 Attachment(s)
salutare eu sant nou venit atv-ist si ma prezint si eu cu jucaria pe care o am de 1 anisor!
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. nu am inca ATV sapt viitoare vrea sa-mi cumpar un linhai 2x4, dar ce am auzit cu noul cod rutier ma pune pe ganduri.:rolleyes2
adica, am auzit vineri la radio ca vor sa interzica circulatia atv pe drumurile publice. Voi ce stiti???? |
si eu am auzit acelasi lucru insa nu cred ca o sa voteze nimeni pt asha ceva! si daca s-ar vota, platforma + carlig de remorcare la masina si suuuus la munte cu ele;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
esti multumit de el ??
maine imi iau si eu dar este 2x4 gata mi-am luat si eu atv. un linhai 2x4, maine ma duc sa-l inmatriculez. plimbarea de sambata 13.09.2008 pe malul canalului langa Lumina. |
Astept si eu un tel daca iesiti sambata sau duminica cu atv, vad ca aveti deja o gasca si poate ma bag si eu, sunt din Constanta.:-) 0720065498 costel
|
3 Attachment(s)
supermoto 500
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning