![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
cat costa sa foliezi toata masina?
|
arata bine te am vazut acum cateva zile la semafor la universitate
|
sincer nu imi prea place plafonul ala negru cum a iesit...Albul intr-adevar arata mai bine decat acel argintiu de pe ea...bine ca nu ai facut-o portocalie .sincer
|
super masina ! combinatia alb negru mai ales mat ii super
! FELICITARI ! Ai avut idee faina cu pavilionu ! nota 10 !!! Cat te-a costat folierea ? |
Frumos arata asa alba. Bafta in continuare.
|
frumoasa combinatie, ar merge jante pe negru si crom
bafta la transformari |
nasu negru ? :)
arata super |
fa-ti ceva la triplele alea ca sunt enervante rau
|
cam cat costa un 320 ca a tau de prin 2001 peste 100.000 de km?
|
am revenit,colantu l`am dat jos,maine urmeaza sa ma duc la basicra sa imi aleg nuantza de vopsea,o revopsesc toata masina,ash tinde sa merg tot pe alb mat,daca avetzi alte idei sau sugesti astept sa imi scrietzi,pana maine cand ma hotarasc,alb perlat?alb perlat spre roz?astept cateva opinii si pareri,de preferat si poze daca avetzi cu vreun alb mai deosebit,multumesc
|
1 Attachment(s)
alb perlat
fara roz uite cum arata cu albastra de ex parerea mea e daca pui perla roz,sau albastra sa o faci discret dar mai bine alb perlat si atat bafta |
2 Attachment(s)
culoarea a fost aleasa (alb perlat cu tenta de roz) ,jantele au fost comandate Kosei Op Magnum pe 18 ,sunt cele din poza,sper sa iasa ceva frumos
|
Quote:
|
sa pui poze cand va fi vopsita
albul perlat nush cum e ..cred ca e un fel de candy white... si alb cu perla roz...nush...e cum iese:-) jantele sant marfa8) |
Quote:
oricum , nu cred ca e mare diferenta de pret.... on:asteptam pozele dupa ce va fi vopsita auzisem ca ai probleme cu grupul ... s`au rezolvat? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning