![]() |
Re: Noua Skoda Superb 2009
Putin cam ciudat spatele masinii , dar in rest masina este super :-)
|
FRATILOR....FARURILE SUNT COPIE FIDELA DUPA BMW SERIA 5 ULTIMU MODEL!!! nu?:D oricum...toata masina parca se inspira putin din Phaethon si Seria 5
|
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/UoMKMN3G-j0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/UoMKMN3G-j0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
|
mai mult imi place modelul vechi
|
Mai Frumos mi se pare modelul actual...nu stiu...parerea mea..!!
|
spate de mondeo, fata de seria 7 , urata in draci.
|
ca bine ca nu numai mie mi se pare urata.
dar are doua chestii care imi plac la ea: -portbagajul ala in 2 moduri; -editia speciala care bea in jur de 5-6%; go get them skoda |
O schimbare totala fata de celalat model;)
|
Avand in vedere ca este totusi o limuzina asa cum pretind cei de la Skoda nu pot spune ca arata rau .
Pana la urma este o limuzina nu o masina sport . |
Re: Noua Skoda Superb 2008
Quote:
On-Topik .... E super tare superb asta nou .. chiar arata destul de bine pakat ca spatele e cam naspa ... dar la breck poate e mai bine ... in rest super adevarata masina ... bv skoda ! |
breck???? cred ca glumesti, nu exista asa ceva
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Dar pe motorina nu au ???? :|::|:|:| motor nou ma refer :P |
E urata cu spume ..... defapt daca ma gandesc mai bine ..... e mai mult un KITCH ..... de la spate zici ca e MONDEO si de la fata zici ca e BMW ... ma intreb cum reactionati voi cand o vedeti in fata ... o sa ziceti ceva de genu.... ( daca o vezi din fata ) .....iote mah ce BMW a aparut !!!... si daca o vezi din spate ......iote alt mondeo :P e prea penala masina
|
spatele ar mai trebui retushat;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning