![]() |
Re: Becuri butoane bord cielo
Quote:
|
radwoo auzite dumnezo si sa gasesti.
eu m`am dus azi la magazinul de piese...mi`am luat alataieri cand chiar am crezut ca mi`o fatat motorul mi`am luat niste segmenti si nu i`am platit (de 4 ani tot de la aceeasi persoana cumpar, preteni dinainte sa am eu cielo`ul...) si i`am platit segmenti si i`am zis sa`mi de`a 2 becuri macar. si le`o scos si mi le`a vandut cu 2 lei bucata :) ma bucur daca`ti place calitatea pozelor...daca`i sti cat m`am chinuit pana mi`au iesit...am invatat pe de rost meniul aparatului si nu`i chiar simplu. toate filtrele le`am activat...of of. pana mi`am batut capul ce sa pun langa ca sa se poata compara dimensiunea...oricum sper ca se inteleg. si surpriza ii pe cluj cielo :d |
Bagati fratilor leduri..Le inseriati cu o rezistenta de 1 ohm!!!
|
daca tu crezi ca intra ledul te inseli.
daca crezi ca mai bagi si o resistenta acolo te inseli. oricum le`am rezolvat...mi`ar mai trebuii 1 bec macar pentru avarii daca nu 2 unu pt avarii si unu pentru a vedea cand sunt aprinse alea din spate de ceata. inrest am rezolvat :P |
Eu nu cred,chiar stiu ca intra!Imi pare rau ca nu am nici o poza cu bordul meu in care sa se vada butoanele.Deci sigur nu ma insel!!!!
|
Quote:
|
dar butoanele de pe marginea bordului.
pentru dezaburire luneta, proiectoare ceata fata-spate + avarie. eu n`am reusit sa bag led, aia a fost prima miscare ledul de 5mm ii imens |
Incearca de 3 mm...nu iti trebuie un led imens akolo!!!
|
dacia wrc... cel mai bine stii cum rezolvi butoanele alea ? (avarie ceata...) ...
cumperi butoanele cu totu.... cred ca sunt pana in 20 lei unu.... eu am dat 15 pe butonu de avarie.... |
35 lei bucata
de aia m`am chinuit |
Quote:
|
de ce, ti se pare scump? eu zic ca merita... altii nu au gasit deloc.
|
mi se pare enorm geo.
la bani astia...cred ca`mi cumpar alt bord din zemembrari si`mi si raman piese. oricum alea de la faruri si stergatoare...ar fi o idee sa imi trimiti 2 bucati :P |
Quote:
|
asa....dacia, ai gasit becuri ?
daca nu scrie ca ma duc io in targ si iti caut, ti le trimit prin posta ....asta daca nu le gasesc pe ale mele ca io leam schimbat cu leduri...tu vrei vrei becuri normale sau leduri ? scrie si ma duc io dupa ele...am multi prieteni cu service-uri si iti gasesc sigur. in ceea ce priveste tensiunea , este de 12v sigur. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning