![]() |
pe masina...3000 acum 2 ani jumate...in ea...tot cam atat....
|
Re: Kadett-UGA-o lectie de tuning
Felicitari pt mashina. Ar merge si un 4x4 tot de pe calibra...
|
mada090
am vazut cum a facut praf un cielo Masina asta rupe un STI stock si tu o compari cu un cielo?!? Piticule trebuie sa fii mandru! :D Pt UGA e mult mai important cum trage masina decat cum arata, poate sa aibe si 5 cozi de rechin k nu conteaza pentru el... ;) VVVRRRRRUUUM PFSSSSSSS ;) |
Acum a iesit din nou si in 3-4 saptamani va fi gata definitiv.
TRage senzational. Felicitari Andrei. |
Am auzit ceva de 4x4... E adevarat sau e de viitor? Oricum bafta si sper sa fi tu primul care il intrece pe Pepy - Opel Speedster
|
Niciodata nu s-a pus problema la 4X4.Altele sunt ideile!
Speedster este o masina foarte tare dar nici UGA nu cred ca e mai prejos. |
2 Attachment(s)
Quote:
ASTRA F Turbo .... 4 X 4 !!! :) Nu stiu cat de sigura e chestia asta ( adica sa nu ii plece la un moment dat caroseria jumatate in stanga si jumatate in dreapta ) dar ... e ceva ca a incercat ... si zic ca la 1100 kg cu 4 x 4 cam rupe la plecarea de pe loc ... |
Cred ca exista riscul sa rupa caroseria........nu stu ce sa zic!!!
|
...cred ca daca intareste sasiul....poate....va rezista mai mult....
am o intrebare...am auzit ca in buc ar fi 5 kadett turbo cu peste 500cp,am auzit asta de la un bucurestean....e adevarat...am vazut cateva filme cu UGA....cati cai are...neoficial:)) daca face un subaru .....si nu are 4x4...deci cred ca are ceva cai si siteme de tractiune performante.... |
Quote:
|
Quote:
Nu mai crede tot ce auzi...... Cand mai auzi chestii de genul asta cere cateva detalii si daca omu` se balbaie ......cu siguranta minte.... |
pai nu am crezut......dar eram curios....persoana care mi-a spus,...:))
pentru a cobara un cileo la sol a taiat paharu de la telescop si la sudat...si se astepta sa aiba unghiuri:))deci iti dai seama ca nu am crezut:) |
mult respect pentru UGA....un om care a investit foarte mult timp in masinutza lui.......n'avetzi treaba rupea cam orice....cand o avea
|
Quote:
Vezi ca ai ramas in urma cu vreo 2 ani.....fanule. |
Quote:
Nu stiu acum cum sta treaba ... ambele masini au mai suferit ceva modificari |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning