![]() |
Re: Seat vs Skoda vs Dacia vs hyundai
dar imi e frica sa nu fie prea mica...
|
Sa nu te astepti sa gasesti in ea spatiu cat intr-o skoda dar cel mai bine ca sa iti faci o idee treci pe la ei la reprezentata si uita-te. De fapt ar fi bine sa treci pe la toate reprezentantele si vezi masinile de care nu esti sigur, poate si un drive test cu ele si asa poate iti va fi mai usor sa iei o decizie.
|
Quote:
on-topic....incearca si 206 sedan |
ms aici am gasit sfaturile care imi lipseau ms baietzi
|
SI la ce te-ai hotarat pana la urma ca sunt curios ce iti vei lua?
|
o sa merg la skoda pt fabia sedan...sa fac un dirve test...la polo
cros ala sa il vad....si astept neste bani de la cineva....la seat pt cordoba....ce ma sfatuitzi sa duc o dacie din 87 cu gpl la remata masina a fost faqt (tabla) in vara asta am bagat 40-50 de mil in ea sau sa incerk as o vand cu 20 mil |
ia baga poze....cu dacia
|
Aia la remat nu iti dau bani efectiv ci un fel de bon cu care te poti duce la o firma si sa-l folosesti.
Acum ideea e ca nu taote firmele de masini ofera aceasta facilitate sa poti sa duci un astfel de bon de la remat, intereseaza-te si vezi la care merge. La dacia stiam ca mergea restul...nu stiu |
1 Attachment(s)
merge si la skoda
poza cu dacia ps:e murdara rau de tot..am hotarat skoda octavia II trend benzina |
F bine buna alegere. Aaa vezi ca la aceeasi bani cu octavia mai era si Toyota corolla aia noua E frumoasa, terci pe la o reprezetanta si vezi cum ti se pare.
|
1 Attachment(s)
o stiu e frumoasa dar........
cam asa o sa arate masina cam atat o sa-i fac numa k spoileru o sa aiba alta culoare nu vreau sa ii fac mai mult. Toata lumea vrea sa isi lase masina mai jos se poate ca eu sa o ridic pe a mea? |
Se poate cu suspensii mai inalte dar ce vrei sa o faci allroad? Pune-ti pe ea pachetul drumuri grele ca ala iti ridica masina cu vreo 2cm si iti mai pune parca si un scut metalic sub motor. Mai inalta de atat yo zic ca va arata urat, plus ca se va inclina mai mult pe virajele abordate cu o viteza mai mare. O sa aibe o stabilitate putin mai mica
|
ms asa am sa fac ar mai fi ceva de tunat la ea...nu vreau sa bag bumpere sau stiu eu ce..ma gandeam la stopuri negre cu leduri sunt asa ceva si la ce pret?
|
Stiu ca sunt unele disponibile pe negru cu led parca, stai sa gasesc poza si ti-o atasez. Dar in legatura cu pretul nu stiu sa iti zic. Vezi ca era pe aici pe forum o firma care furniza stopuri si faruri intreaba acolo paote au ei.
|
ma batut gandu sa intru si la mitsubishi pe site si am avut buna plcaere sa vad k un lancer clasic full optin cu 100 ce cai doar 13.000 si consum urban mic 5.6 pe benzina si mar tenta urata nu este si e lancer
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning