Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Cielo-ul meu parca are remorca (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/61803-cielo-meu-remorca.html)

DACIA-Wrc 13-01-08 21:58

Re: Cielo-ul meu parca are remorca

la cielo se recomanda la 60 de mii.

Geo_ZGA 14-01-08 10:37

da nucu, asa e... scrie pe portbagaj "dohc". cred ca doar vre-un an, maxim 2, s-au produs cielo cu motoare dohc. in rest, au avut motoarele ohc 8v, indiferent ca au fost GL sau GLE, ori Standard sau Executive.
si al 3lea stop de frana il au toate cielo, de dupa 2000 si ceva incoace... indiferent ca sunt Standard sau Executive. asa e legea acum, e obligatoriu sa il aiba din fabrica.

s_cata 14-01-08 10:39

nu v-am uitat...ca de fapt nu am cum sa uit de problema mea
mecanicul meu a fost in concediu si cu sarbatorile astea am cam lasat masina acasa ca nu am cauciucuri prea bune....dar o sa merg sa puna testerul ala sa vedem ce-mi spune, dar sunt foarte dezamagit de achizitia facuta....deocamdata
deja ma gandesc s-o vand, dar nu inainte de a face ce mi-ati sugerat voi si de a va da un feedback

Geo_ZGA 14-01-08 10:42

pai daca tot o faci... de ce sa o mai vinzi? nu trebuie sa te descurajezi chiar de la inceput. masina veche e veche, asta e... era de asteptat sa faca probleme. dar eu zic ca daca schimbi piese si pui de calitate, nu o sa mai ai probleme mult timp cu ele.

s_cata 14-01-08 10:45

masina este din 2004 decembrie si are 37 000Km
este veche?
atunci, cei cu masini din 96, ce sa zic? le schimba cu totul?>
eu am dat 6 000 Euro
este executiv....
si tu imi spui sa nu fiu suparat?

Geo_ZGA 14-01-08 11:05

eu o am din 2006 luata de noua... si tot am avut diverse probleme pe la ea. intr-adevar, le-am rezolvat pe garantie, dar ideea e ca tot a avut "bube", chiar daca era la 0 km ( 30 km avea de fapt :D).
si da, iti zic sa nu fi suparat. e fier, se strica... :)
problema ta poate fi cauzata de un "rahatel", cine stie ce defect are vre-o piesa... doar ca nu stii care, asta e problema. daca gasesti un mecanic bun, sigur se rezolva.
vorbeste cu baietii de aici de pe forum, care sunt din Galati, poate te ajuta ei cu un mecanic. eu nu te pot ajuta decat in Bucuresti...

BGD_NNE 14-01-08 21:57

Quote:

Originally Posted by s_cata (Post 1291726)
masina este din 2004 decembrie si are 37 000Km
este veche?
atunci, cei cu masini din 96, ce sa zic? le schimba cu totul?>
eu am dat 6 000 Euro
este executiv....
si tu imi spui sa nu fiu suparat?

Iote mah nici nu am observat ca esti din galati !!! hai ne gasim sambata si vb mai multe sau daca vrei trimite-mi un pm cu adresa de mess .E mult mai simplu acolo

s_cata 16-01-08 15:16

am ajuns in sfarsit la mecanic...cu un buzunar dde bani, ca...de...vreau sa mearga ca lumea
pe mecanic il cunosc foarte bine si imi place sa cred ca este bun in meseria lui...dupa ce s-a invartit in jurul masinii vreo doua ore si a facut tot felul de teste, a iesit de vreo doua ori cu ea in probe....DIAGNOSTICUL: cu masina asta parca au mers domnisoarele...trebuie sa-i faci plinul, sa-i pui doua bidonase de aditiv pentru curatat injectoarele si sa-i dai forja vreo 30-40 Km cu viteza a patra, cam cu 4500 ture.....si sa vezi ce-ti merge dupa aceea.
Cam asta a fost...ce sa zic, ma bucur ca nu-i nimic defect, desi parca as fi dorit sa gaseasca ceva si sa fie ok. Osa fac si raliu acu, poate asta o fi....cine stie? desi nu cred...

Geo_ZGA 16-01-08 16:47

da, cica e si asta o problema... sa mergi prea mult timp subturat cu masina, se "invata" asa. nici eu nu sunt sigur 100% ca e adevarat ce se spune, dar.... sa zicem.

RD-Woo 17-01-08 09:41

In cazul tau iti recomand resetare ECM!!! e cea mai buna solutie!!

s_cata 17-01-08 17:43

alte pareri, domnilor?
multumesc...

D o n n 17-01-08 18:23

pai inecarca astea...doua...mergi 1zi 2 ,3 cu ea mai agresiv...k poate isi da drumu..eu stiu un preten care a luat o dacie...nu lua scartz nici pe nisip...dar dupa ce a mers cateva zile cu ea numai in 4000-5000 de ture...sia dat drumu....stiu k asta e dacie.,...dar poate kiar asa o fi...si am mai auzit nu de multe ori...k daca o invetzi"puturoasa" asa merge ...ca si omu...sta o saptamana..apoi il pui la munca dintr`o data :P daca nu incerci...orikm n`ai ce pierde

Geo_ZGA 18-01-08 13:28

cata, daca ai timp iti explic azi pe mess cum sa faci reset de ECM.

XoRRo 20-01-08 21:32

cum sa fie dohc 16v doar de 2 ani pe cielo ? in cartea de la masina mea din 98 scrie despre ambele motoare.... plus am vazut 16v pe portbagaj de multi ani...

si apropo 59 kw inseamna 80 de cai (80,16 mai exact) si 55 kw inseamna 74,72

D o n n 20-01-08 22:02

cata...ai rez ceva?vreo veste nimic...

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning