Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Unde va tineti machetele si cum sunt aranjate? (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/61759-tineti-machetele-aranjate.html)

promo 15-01-09 13:39

Re: Unde va tineti machetele si cum sunt aranjate?

marea majoritate stau in cutii, de curand am inceput amenajarea unei vitrine, sper sa intre in ea vreo 60 de modele.

Darius DMS 06-02-09 19:04

6 Attachment(s)
......................la mine

krokobaur 04-07-09 11:43

6 Attachment(s)
:D:lol:8):D:rolleyes2

tin sa precizez caci am reusit sa mut colectia in strainatate unde am si domiciliul momentan,iar de cind schimb impresii pe acest forum m-am gindit in viitorul apropiat sa (cobor din pod) si restul colectiei cele mai mici ca dimensiuni (inceputul sau cele din copilarie) si deoarece fiicamea acum fiind destul de marisoara ma ajuta (nu mai exista pericolul distrugerii) la aranjat,sters praful si paza(nu lasa pe nimeni sa puna mina sau sa se apropie prea mult de ele ,indiferent daca persoana este mai mica sau mai mare decit ea.

Darius DMS 05-07-09 17:49

2 Attachment(s)
colectia ferrari:D+altele cateva pe acolo....nu sunt toate in vitrina,caci trebuie sa le rearanjez sa incapa si ele;)..scuzati calitatea pozelor:???::oops:.....numai bine,DMSu

radu_bv 07-07-09 10:32

4 Attachment(s)
cam asa le tin eu:D inainte erau rafturile ca ala din mijloc(mici),dar a trebuit sa le modific ca nu incapea numai o macheta 1/18 pe cate o polita. in curand trebuie sa modific si raftul din mijloc:-P

Racer21 09-07-09 17:01

Pai la mine e mai diferit :???:

Machetele se tratez regeste, le sterg tot timpul de praf si cateodata le iau cu manusi numai ca sa nu las amprente. Pot sa zic ca am grija de ele mai mult ca de un diamant

Dar...locul lor nu pot sa zic ca e regesc (cel putin deocamdata). Le tin pe o masuta mica, cam expusa la praf (DAR NU MA LAS PRAFULUI! 8):twisted: ).
Oricum, cand o sa fac rost de cateva 1/24 si inca ceva 1/43 o sa le pun intr-o vitrina rezervata lor, un fel de showroom :D

Dark Side 09-07-09 23:08

Foarte frumoase aranjamente!
Este foarte frumos sa vad ca aveti simt estetic! Toate standurile arata super!
Nu conteaza ce sunt in ele ci cum arata machetele plus standul....ca un tot. :D

Madalyn Boss 23-07-09 18:33

9 Attachment(s)
Cam asa tin eu machetele aranjate in camera ... dar intentionez sa le fac niste rafturi dedicate doar lor :D

coman razvan 15-09-09 21:58

2 Attachment(s)
Mici modificari pe la mine ... nu mai au loc cele 1/24 in vitrina! :)

Racer21 20-09-09 09:45

1 Attachment(s)
Cam pe aici isi au traiul ale mele. :lol: Sper ca in curand sa le gasesc o "casa" mai luxoasa si mai spatioasa

InSidE 20-09-09 10:05

3 Attachment(s)
Machetele mele stau aici.O sa le fac o vitrina mai incolo cand o sa se inmulteasca.

schumimodells 20-09-09 11:11

4 Attachment(s)
Asa le tin eu,machetele mele.Am deja 253 bucati,toate 1/18.

zN3u 24-09-09 14:01

Woooooooow schumi foarte tare locul si foarte multe si frumoase pacat intr-un fel ca sunt asa multe pentru ca trebuie sa stea cam inghesuite in curand ajungi sa iti faci o camera doar pentru machete :> foarte frumos !Felicitari!

Decodat 09-11-09 16:58

2 Attachment(s)
In vitrina la cheie.:D

model collector 11-11-09 17:14

BTW: Daca cineva doreste o vitrina realizata foarte bine pt machete 1:18, vand eu. Intra 32 de machete 1:18. Dimensiuni L=1.50 m, H= 75cm, l= 35cm.
Stau la dispozitie cu orice detalii.

All times are GMT +2. The time now is 10:10.

- Copyright 2026 4Tuning