Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Xenon cielo...help (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/61748-xenon-cielo-help.html)

Korb 06-02-08 13:24

Re: Xenon cielo...help

@judele loveste-ne si pe noi cu neste poze :D
sa vedem si noi cum se vede, de care leduri ai pus una alta :D ca sa vada si oachele nostri :D

PS: anagramare voita

Geo_ZGA 06-02-08 13:31

Judele... pune si tu, te rog, cateva poza si mici instructiuni cum ai procedat tu... in mare, stiu ce si cum, dar nu strica sa mai spui si tu. mereu e ceva de invatat si de aflat nou ;)

Snapy_xxl 06-02-08 13:34

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IceCold (Post 1339176)
am vazut mai nou pe cielo leduri cum au audi r8 ....stie cineva cum se pun si de unde s iau....eventual niste pozeee:D

Te referi la genu asta? Cred ca iese ceva frumos. Desigur, daca sunt facute cu atentie si bun-gust.

IceCold 08-02-08 17:33

dap din alea....era belea masina cu far clar, xenon albastru si chestii din alea...:X

B-64-KTL 11-02-08 13:55

Am vazut pe alt club un baiat care facea asa ceva....in principiu tot ce se poate face cu leduri in far (angel eyes sau cum este la audi). Daca va intereseaza imi psuneti si va dau link-ul pe PM sa nu se considere reclama sau mai stiu eu ce.

Korb 11-02-08 14:08

pai ma intereseaza (macar din curiozitate) sa vad si io
poti sa-mi dai liku pe pm pls ???
ms anticipat

BOGY26 15-02-08 23:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IceCold (Post 1339176)
am vazut mai nou pe cielo leduri cum au audi r8 ....stie cineva cum se pun si de unde s iau....eventual niste pozeee:D

uite aici poza cu xenoane si leduri :-P

tiolik 16-02-08 18:38

1 Attachment(s)
uitati aici o poza mai clara dar chestiile alea sunt defapt niste benzi cu leduri care se aplica direct se gasesc in craiova in targ la pretul de 40 ron

IceCold 20-02-08 18:17

multumesc celor care au postat...arata bine intradevar dar cu niste xenonane albastre :X

BOGY26 20-02-08 21:27

Quote:

Originally Posted by IceCold (Post 1371725)
multumesc celor care au postat...arata bine intradevar dar cu niste xenonane albastre :X

xenoanele albastre sunt de 8000k, iar ca intensitate sunt slabutze..merita decat daca vrei xenoane de fitze, asa iti iei de 12000k si sunt mov(violet) :shock:

inchains0 04-06-09 14:19

2 Attachment(s)
eu am xenoane de 4000 k, 35 W si xenoane pe proiectoare, in total 650,00 RON cu tot cu montaj.

tannyto 22-05-12 01:14

[QUOTE=IceCold;1272794]Intentionez sa imi pun xenon pe cielo...dupa ce imi iau niste faruri clare binenteles...Insa nu ma pot decide ce marca de xenon si ce culoare data de xxxx K sa imi pun. Rog posesorii de xenoane pe cielo sa posteze o poza cu masina lor si ce marca de xenon au pus... Si cei cu oferte de xenoane sa aduca argumente, dak se poate, in privinta producatorului si a marfii care o vindeti...Ms mult

Asa arata cele 4 tipuri d xenon....[/QUOTE

Iti fac o recomandare,sub forma de sfat daca e ok

Am avut pus xenon 6000 k , si iti recomand sa fii foarte foarte atent la montaj , eu dupa o perioada m-am trezit ca faceau figuri , circa 8 luni asa,nu se mai aprindeau farurile , si dupa o serie lunga de incercari,am dat instalatia cuiva ,si surpriza mufa se topise un pic , probabil din cauza ca nu se imbina bine,a facut scurt ceva . Deci trebuie sa fii foarte atent .

Ca si aspect si lumina,am fost multumit de ele .

o zii buna

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning