![]() |
Re: ia uitati cateva poze si d ela mine
1.cum de nu s-a indoit tabla cu \"femeia\" aia??? :lol: :lol: :lol:
2.Epox....la tine se referea..sau ai facut poza pe calculator :D In rest...bani si masini sa ai..ca femeile se aduna... |
e kk cum sa fie ptr el ma.. e doar o COIncindentza
|
3 Attachment(s)
Luati baieti si suferiti!!!!!!! :shock:
|
1 Attachment(s)
:peace: :D :D
|
3 Attachment(s)
Stai frate sa-ti mai dau cateva................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
frumoase poze, in special masinile :P :P
sunt marfa jentile de pe aia galbena. |
Re:
Cred ca in poza aia..e un hyunday accent...sper sa nu ma insel :roll: ..in rest..despre fetele alea...nu mai ai ce sa zici...nu au rost cuvintele
|
masina e un rover
right? |
Hyunday Elantra...
jantele-s Alessio... |
Re:
Quote:
NTZ, nu e rover e Hyundai Elantra |
Ar misto ceva poze de pe la noi... ca sunt parca numai gagici in toate masinoaicele alea meseriase... cel putin noile SL-uri, am vazut conduse numai de dame...
|
Re:
Quote:
|
Re:
HEY! baieti.. apropo de amestecat topicuri, pozele de aici nu ar fii trebuit bagate in topicu \"Poze cu fete si mashini\"? :roll: oricum ideea e aceeasi.. cat mai buna, cat mai goala.. cat mai cocotzata pe mashina/motor :joy: si cat mai mult inghitit in sec :p :shock:
Adica.. din cate vad.. nimeni nu pune 1post cu o gagica la volan... sau INtr`o mashina:p hah, of course.. pt. ca de obicei in situatii din astea ridicati din spranceana :eyebrow: va rasuna in cap cunoscuta fraza \"o femeie n`are ce cauta cu mana pe volan :no: .. poate pe altceva da :eyebrow: \" -- ma refeream la cratita.. copil.. etc :p - :nervious: si mai ales.. in cazul in care tipa nu arata rau ar fii preferabil sa i se opreasca motoru.. sa trebuiasca sa se dea jos din mashina sa ridice capota.. ocazie cu care se vad si dimensiunile :pp :anger: Shtiu.. nu suntem prea bune la capitolu asta daca e sa faci o MEDIE, avem reflexe mai intarziate, atentia distribuita in mai multe parti, uneori ne bagam ca bezmeticele sau ramanem cu mahsina`n drum.. sau nu observam verdele ca ne uitam in oglinda sau cautam ceva in geanta.. sau mai avem putin si va rupem oglinda cand trecem pe langa.. sau suntem pasive la graba voastra si mergem cu \"senzatie majora cu 40 la h...\" :p -de kkat sa vorbesc la plural si ma includ in kestiile astea dar oricum voi ne bagati in aceeasi oala.. si shtiu ca de multe ori si eu cand vad o gagica la volan inteleg de ce se misca coloana asa greu :p recunosc.. majoritatea asa sunt, dar asta nu`i motiv sa ne deveti NUMAI pe capota.. preferabil cu picioarele desfacute si tangi de culoarea mashinii...sau sprijinite de usa cu fundu`napoi :)) mai ales daca e un topic despre masini si femei ar trebui sa tratati toate variantele.. pe capota sau langa, in dreapta unui sofer sau pe trotuar sa intoarca capu`.. cateodata mai suntem si la volan.. si..ghinionu vostru daca intoarcem capu` dupa \"aspiratoare..\" ! :evil_laug Ar fii tare un test cu poze pline de tipe BUNE .. pe mashini klumea.. pt. a vedea in cat timp recunoasteti marca :lol: kiar.. nu va fac okii ca la tenis: \" mashina.. gagica.. masina.. gagica... huh.. bune.. \" :blink: :woowoo: tekno.. tare tare trotineta :)) :wink: sincer.. ash intoarce capu` dupa ea :lol: :google: Bafta! Quote:
|
Dar de ce nu puneti voi poze cu fete la volan??
Noi nu punem de-astea k nu ne place sa amestecam placerile cu obligatiile :P :lol: :D Sunt putine fete care chiar sunt pasionate de masini, putine carora le place sa conduca bine, putine care se si pricep dar garantez k orice baiat scoate sapca atunci cand recunoaste asa o fata :wink: Insa cum spuneti si voi, statistica va este potrivnica. Tocmai de-aia \"delectati-ne\" cu voi k poate unii dintre noi s-au saturat de piesele de mobilier de mai sus :wink: ...sau de \"struguri acri\"... :lol: tot aia :D |
mmmm
mmm.. am poze cu prietene la volan ..dar trebuie sa le cer permisiunea intai daca nu vreau sa mi`o fur maine.. mai ales ca mai intra si pe forum :p -- hah.. lasa.. ca nu strica putina curiozitate .. sa \" nu luati totul de`a gata:p \"
Oricum.. imi imaginez ca daca s`ar pune poze de genu` asta s`ar comenta mai mult aspectul.. sau posibilitatea de a afla sau nu nr. de telefon :)) Sunt multe fete pasionate de masini sau de condus in sine.. altele de baieti cu mashini.. sau de plimbari cu mashina.. multe carora le`ar place sa conduca bine si probabil putine carora le iasa kestia asta :))) acum e treaba voastra sa le selectati :p .. dar in general le selectati dupa altceva 8) Heh.. ma gandesc ca majoritatea aveti un folder cu.. \"mobilier..\" pana si eu am un folder \"gagici cu motoare\" de la un prieten care l`am promis sa`l pasez mai departe cuiva si ma`nvart in juru` lui sa nu`l shterg :p Sunt convinsa ca cu putina atentie va puteti delecta si \"pe viu\" gasind si in jur imagini dragute cu tipe dragute - nu neaparat bune! :p - care conduc bine :p numai ca.. trebuie sa treceti de prima aparenta, de statistici si de psihologia generala :p ..ca doar.. barbatii sofeaza.. femeile \"shoferesc\" .. nu? :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning