![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
cu tine m am intalnit in trafic intr o seara de ai zis ca nu te asteptai sa fac dreapta ?:)) :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
unde ? |
Quote:
on topic: frumoasa masina,pe alb mai rar sunt ;) si le sta si f bine :) |
sa-o stapanesti sanatos !!!
de la cel care a vandut-o :twisted: :twisted: :twisted: sa vedem cu cartea aia ce se intampla ...:):):):)) |
Quote:
foarte tare masinutza. cand se face cald vreau si eu sa vad cum stau cu golf mk5 gti.... |
Quote:
mersi pentru tot :) P.S. in seara aia in victoriei nu te-am recunoscut din prima Quote:
tu esti periculos rau cu r5-ul :D |
de unde ai scos-o? daca eu sunt periculos sa vezi alte renouri.... al meu e inca mic copil pe langa ce se poate face cu el... iti recomand sa cauti pe yutube "bnz on the strip". e si un filmuletz cu mine pe yutub. (ca sa nu fac reclama prea mare la site).bafta cu titicaru
|
pls te rog intra si u la rubrica versus sa vezi ce se scrie la comparatia intre megane rs si golf5 gti.sa spui si u o parere acolo pls
|
Frumoasa masina. Decent look. Agresiva la nevoie. Foarte fain :)
Sincer vorbind. Ti-ai schimba masina cu un R32 MK5 bineinteles. cu semnul intrebarii la sfarsit, scuze. deci ti l-ai schimba ? |
Salut frumos golfu, ce planuri ai u cu ea ? ca ziceai mai devreme ca ai planuriile tale, oana vezi ca in primele 5-10 min ( nu stiu exact) poti sa dai edit la ce ai scris. Sal
|
Quote:
cred ca m-am dat cu tine o data cu renaultu eram cu golful gt pe stefan cel mare intr-o seara.. |
atunci demult cand mi-ai zis ca PST-u (GAM-u) tragea mai bine? si dupaia ai intrat cu frana de mana spre perla... ?
atunci eram la inceput... era masina mai putin decat stock... proprietaru dinainte daduse presiunea la turbina mai mica decat stock... era praf atunci :) acum am mai progresat. |
3 Attachment(s)
Quote:
nu-mi place r32 :D Quote:
Quote:
cateva poze cu folia. 10x clubbed :) |
te-am vazut si eu dar nu eram sigur ca esti tu...frumoasa buburuza :) a intarziat iulian dar nici eu nu am mai stat mult... m-am dus cu un amic sa isi ia reno-ul de acasa si m-am alergat cu el prin magheru... :D
cautam victime |
Ce aveti ma cu Iulian ca a intarziat si el putin?:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning