![]() |
Re: WakeUpBucharest DRIFT
Quote:
pustiule...? patreazatzi cuvintele pt cant ai sa te faci mare!!!! ash vrea sa vad ce facetzi voi pe gheata, mazga, piatra cubica ,(vb in general de oricare ar fi el, nu de tine.... tu mai ai de privit, inca esti un *** cu oki). vorbesti ca un profesionist, nu te mai uita asa de mult la filme. aporpo.... bmw-ul ala este doar un 525d. |
shi hidramat pe deasupra!!! asa ca e mult mai greu sa dai un drift!!!
Dar dc ne suparam noi BIX-ule adevaratzii cunoscatori sunt cei de la tastatura care se dau extrem in NFS =)) (era o aluzie la altcineva) hai sa ne vedem de ale noastre shi sa mai facem unul :P shi adevaratzii drifteri sa dea carculetze vb lu TEA ca acolo tre sa stii sa controlezi masina virat blana shi acceleratzia la podea gen 5-ul ala nou de aseara =)) |
Quote:
|
Quote:
|
Apropo sa nu ma credeti ca`s ceva fan de`a lui sau prostii de alea, dar pur si simplu la drift`uri e super bun, manca pe oricare...doar cu asa ceva se ocupa...:)
|
nu te lauda nici`o data cu ce poate face altu ... crede`ma ca stiu mai bine ca tine ce face tengu
"Si cand o sa faci ce face tengu, sa`mi spui." sa ma chemi si pe mine cand o sa faci macar ce a facut zaru in noaptea aia nu spun sa faci macar putina istorie cum a facut bixu ;) da nu`i nimic atat stim sa facem ;) va promit eu ca o sa facem altceva... ;) |
Quote:
babalaule? adu p cine vrei sa mi demonstreze shi mie cum se vace un drift p gheatza (nu vezi ca nu ai nici o legatura? mai ai de mers de a bushelea pana sa ta ridici makar in genunki, nu in picioare!).............florika??? i a te rog copii ashtia si trimetei la somn!!! |
Quote:
Faceti si voi acolo la Baia Mare sa va vedem de ce sunteti in stare . Va salut pe toti si va doresc un an nou fericit ! ! ! |
mai marc antoniu, corneliu, sau cum iti zice...arata-mi tu un singur cerc facut cu bmw-ul in seara aia...vezi ca ceea ce ai vazut tu in jurul rondurilor se numesc drifturi, nu cercuri....vad ca nici macar diferenta intre ele nu o stii...imi imaginez ce cercuri faci tu in nfs...:))))pe asfalt, nu pe mazga si gheatza
iti spun eu ca nici tengu nu face pe gheatza mai mult de atat |
Quote:
eu zic sa iti vezi de treaba prietene...nu stiu ce te'a deranjat pe tine si ce legatura avem noi cu baietii de la baia mare...daca voiai sa arati ca sunteti superiori faceai un film replica si isi dadea lumea cu parerea care e mai tare...defapt...tu faci un sfert din ceea ce au facut TEA si ZAR'u in filmuletul asta ? astept cu nerabdare un filmulet cu ce stii tu sa faci la volan :lol: zeitate rara ce esti... |
Felicitari tuturor.
|
Felicitari participantilor, vad c-a fost distractie pe cinste acolo.
Si, nu in ultimul rand, la mai multe (episoade ). @CorneliuMarcu - la 19 ani, ar trebui sa inveti multe din ce vezi acolo, nu sa arunci cu noroi. Sau poate tu conduci de la 10 ani, masini de peste 150 de cai, caz in care imi cer scuze :)))) |
Quote:
|
montaj oarecum slabutz, insa GOLF .. esti promitator in arta asta
2 la mana vreau si eu a doua melodie ( sunt de parere ca prima nici nu trebuia sa existe in filmulet ) 3 la mana, bagatorii de seama care la 19 ani au si ei un fan sa se abtina si sa nu ma ia pe mine cu definitia driftului ca ce era acolo clar era drift ( nu conteaza daca era bun sau rau. ERA DRIFT ) 4 la mana scuze bix dar baiatul cu LEONul galben ROCKS!!!! mi-a placut mult ce a facut ( tinand cont ca are si FWD ) |
o sa consider ca erai beat cand ai scris postu asta :)))
in primu rand a dat tea si zar nu bix si zar :D si leonu e 4x4 :D GO TO SLEEP |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning