![]() |
Re: Ce parere ai de pretul benzinei in Romania?
Ca un roman paduchios fiind proaspat intrat in uniunea minunilor si cu un salar de maturator de strada cu diploma pretul binzinei in acest moment mi se pare colosal de scump,mai ales ca sunt obligat sa platest peste 4lei/litru pe o substanta care numai benzina nu poate fi numita, chiar si cele mai de top sunt un amestec de apa si moloz cu benzina 95 aditivata...apoi daca continuam asa hotii de masini se vor reprofila pe furt de benzina peste cativa ani ca va fi mai scumpa benzina din rezervor decat masina insine..
|
Toti va plangeti ca e scumpa, dar care ati trecut pe cursiere? :D
|
sa spun asa. cand am luat permisu la 18 ani faceam plinul cu 1.800.000 acuma la aceeasi masina trec de 2.600.000 sa fac plinu. si se simte rau la buzunare.
|
Eu unul am doua masini la ora actuala, insa voi folosi pentru transportul la/de la servici bicicleta. Iar cu masina, in week-end, la mare/munte. Pretul asta la benzina va mai decongestiona putin traficul, cand romanul va ajunge in situatie de insuportabilitate financiara. Nu are rost sa mai bag banii munciti de mine in buzunarele "alesilor", mai bine ii folosesc in alte scopuri. Accizele din benzina sunt de rahat.
Apropo, acum 6 ani cand Base era ministrul transporturilor, s-a bagat taxa auto in pretul benzinei...stie cineva daca s-a scos aceasta taxa ulterior, in conditiile in care acum platim rovineta? |
benzina este la aproximativ acelas pret ca peste tot in europa.PROBLEMA E CA SALARUL NU S-A MAI SCUMPIT DELOC.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning