![]() |
Re: E30 - sgm
Alta bestie! Sa ai parte de ea!
|
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...bab5da2ea9792e cand omu nu are ce face in timpul liber!
|
tare:))) inseamna ca exista un proiect maret si ptr masina asta?
|
Chip toba si filtru ii pun. 20 cai din chip, 5 din filtru, 10 din toba :)))).
Pana nu ma apuc serios nu vorbesc prostii cum pe place altora. Dupa ce demarej proiectul o sa povestesc. |
=)) =)) cat de penal e filmuletul.....sper ai ai parte de noroc(capital) sa ajunga lumea sa faca ca aia din film :)) :))
|
Bravoo SGM,sa o porti sanatos,din masina asta poti scoate mai mult decat ai scos din dacie,depinde daca vrei...Bafta!!
|
depinde daca am bani, ca de vrut vreau :))
|
da ...aceasi problema.....asteptam lozul cel mare:)
|
Re: E30 - Sgm
presimt ca pui si autoblocant:))
|
sti bine ! :) il asteptam pe Catalin sa ti-l demonteze.
|
Andule spune-i lu Butu cand demonteaza autoblocantu sa bage vreo piulita ceva prin el......:))
Succes in noul proiect si asteptam BMW RALLY TEAMu.....:)) |
vreti sa ma sabotati! a?
Azi ma duc sa demontez suspensia fata la cazan, sa fac o lista cu ce trebuie schimbat. O sa revin cu poze in timpul lucrarilor. Am cumparat si discuri ventilate si etriere. Al meu fiind cu motor mic avea discuri pline. |
M-am hotarat sa cumpar totul nou la ea. Cand e vorba de siguranta, nu e de glumit. Era totul original, nu fusese schimbat nimic in 20 de ani.
Mai cunosc eu destui care pun motor puternic pe masini cu suspensia si franele praf... Am cumparat asa: -toti pivotii -bielete de bara stabilizatoare -bucse bara stabilizatoare -bucse bascule -flanse amortizoare -protectii + tampoane amortizoare -bielete de directie + capete de bara -placute de frana -jambe mari (avea jambe mici cu disc neventilat) -dicuri ventilate -set de reparatie etriere. -bara stabilizatoare de 325 -amortizoare intarite Maine, cel tarziu poimaine, daca nu intervine ceva, termin cu suspensia fata. Luna viitoare ma apuc si de spate, ca sunt intr-o gaura financiara cu investitia asta :D |
ca fapt divers, cu dacia ce`ai facut?
ai vandut`o pana la urma? buna achizitie la 500 euro. benzina cred ca o fost tot pe acolo :) sau mai mult? |
Dacia am vanduto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning