![]() |
Re: cum se scot oglinzile de Cielo?
vezi poate se invarte ca alea de inchis deschis usi.
alea ce au rosu pe ele ca si alea ridici piediaca apooi le invarti |
www.rxm.ro asta e adresa Geo...gasesti si piese noi si second...cred ca stiai si tu adresa asta....apropos are si faruri clare la 130 ron bucata, ce te interesa pe tine....
|
stiu adresa, ms oricum :) dar au doar rabatabile, la 99 ron bucata... e cam mult sa dau 200 ron + transport pe oglinzi acum. daca gasesc sh ar fi ok.
|
pai vezi ca au si piese SH acolo....poate gasesti...
|
ma fratzilor la mine oglinda din dreapta dintr`o data asa joaca ,zici ca vrea sa sara afara? ce sa ii fac ? cum sa o desfac ca habar nu am :(
|
Quote:
|
cielo standard,joaca geamul calumea
|
ce pot sa iti spun e ca in interior pe langa geam are vreo 3 fire de metal care regleaza oglinda cel putin asa este la mine oglinzi de executiv....sarmele alea 3 au niste canturi de plastic cu piedici care le fixeaza acolo...daca zici ca joaca serios atunci canturile alea de plastic sunt rupte sau chiar una sau 2 dintre sarme...acolo mai e si un soclu pe care sta geamul oglinzii posibil sa fie si asta rupt....cam astes cauzele in general! asa ca nu te mai chinui si schimb-o frate....sfatul meu...
|
sa nu te puna dracu sa desfaci sarmele alea ca ai belit`o.
2 zile jumate m`am chinuit sa le pun la loc fara sa stric ceva...si dupa ce le`am pus..mergeau brici ma duc la masina sa pun oglinda la loc, surpriza, adio o sarit de la loc... prin iulia a fost...nici pana in ziua de azi n`am reparat`o si nici de acuma in colo nu cred ca am s`o mai repar.\ crevd ca urmeaza 2 oglinzi noi :P |
Quote:
|
asa`i si la mine..dar am bagat 2 bete si sta fortata fix acolo.
cand o reglez apas cu mana ca la matiz :):):) |
nu ai ce iiface la oglinda decat sa o intzepenesti...asa e si a mea pe stanga...joaca geamul in ea de zici k sare de acolo...am desfacuto si a 2a zi am mai puso la loc...i am avut plasticul la una dintre sarme rupte..si scapa de acolo...deci nu prea ai ce sa repari la ea...alta...pastrezi geamu...k poate il spargi vreodata pe asta;)
|
pai daca asa sta treaba , cumpar una din dezmembrari,cred ca e cel mai indicat
|
asa zic si eu!!!! decat sa te chinui mai bine cumperi....bafta!!!
|
ma geo acu este rindul meu tii minte cind m-ai certat in leg cu rotile? e sa stii ca oglinzile se scot foarte usor asta visvis de moto-ultau
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning