![]() |
Re:
Quote:
Si eu cred ca a dat ceva vopsea pe ea, oricum tare ideea |
hmmm vad unele persoane care sunt rautacioase DOAR datorita faptului ca isi permit masini straine care sunt masini, dar nu prea e frumos!! omu a luat bani de la voi ca sa isi ia masina?? asta si-a permis asta si-a luat din mai multe motive! (eu doar ca e masina noua si e un inceput de masina) :lol:
ati uitat cand a aparut solentza?? nu erau aceleasi discutii ca doamne ce nasola e ca........una alta! :) si acum toata lumea o considera cea mai buna! (dintre dacii) marfa stopurile astept si eu un raspuns cum le-ai facut!!! 10X |
parerea mea ca primul da primul lucru care trebuie facut la o masina este schimbarea jantelor(daca nu dispune de ceva frumos stock rare cazuri)!!
dar probabil ca si in cazul meu nu se dispune de finante momentan asha ca omul a ales sa inceapa cu altceva dar pentru o schimbare radicala de look cu jantele trebuie inceput parerea mea!! in rest e ok poate \"actzipildu\" e usor cam exagerat dar per total merge!! zicea cineva mai sus ca stopurile sunt sa lumineze nu sa fie acoperite,asta inseamna ca nu s-a uitat in viata lui la un golan ahhh pardon logan :lol: :lol: se vede clar ca omu nu a acoperit becurile ci spatiul acela care nu foloseste la nimica dintre becuri!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
spor la cautat jante si dupa ce le gasesti dai un flash prin cta(adica poti da flash prin cta oricand si fara noile jante :lol: :lol: :lol: ) ai ca umplem de offtopic aici :oops: |
Asta nici nu prea l-as numi tuning ..... 2 actipilde si 2 praguri nici macar jenti nu are... e naspa rau sii inca ceva LOGANUL oricat il tunezi tot praf e.
|
Re:
Quote:
|
zgubyshor lancer tot masina de familie e la origini. :D
|
Re:
Quote:
|
Salut ! Am si eu o propunere ptr. tipul cu loganu : vopseste chestiile alea negre de pe spoilere in culoarea masini si ai sa vezi diferenta :wink:
|
2 Attachment(s)
:arrow: A cui e masina?? Tre sa-mi dea o bere pt idee vinil 8)
|
Loganul ala chiar exista in realitate ??!Ala albastru ma refer :?
P.S.: xxadixx ai fost sapt trecuta prin ploiesti ?? |
Re:
Quote:
scuzati-ma da asa ceva ii chiar inaceptabil, cum se fura munca omului! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning