Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Tuning Iasi Dacia Logan .... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/6094-tuning-iasi-dacia-logan.html)

zguby 30-06-05 14:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
Quote:

Originally Posted by \"tre\"
is 18 bog zi cum ai facut stopurile in culoarea masinii? sunt vopsite sau exista folie?

mai sa mor de stiu .. cred ca-i folie ..... dar soto e dat cu un strat de vopsea pe deasupra eu asta zic ...

Si eu cred ca a dat ceva vopsea pe ea, oricum tare ideea

TufY 30-06-05 23:05

hmmm vad unele persoane care sunt rautacioase DOAR datorita faptului ca isi permit masini straine care sunt masini, dar nu prea e frumos!! omu a luat bani de la voi ca sa isi ia masina?? asta si-a permis asta si-a luat din mai multe motive! (eu doar ca e masina noua si e un inceput de masina) :lol:
ati uitat cand a aparut solentza?? nu erau aceleasi discutii ca doamne ce nasola e ca........una alta! :) si acum toata lumea o considera cea mai buna! (dintre dacii)
marfa stopurile astept si eu un raspuns cum le-ai facut!!!
10X

HAL 01-07-05 00:37

parerea mea ca primul da primul lucru care trebuie facut la o masina este schimbarea jantelor(daca nu dispune de ceva frumos stock rare cazuri)!!
dar probabil ca si in cazul meu nu se dispune de finante momentan asha ca omul a ales sa inceapa cu altceva dar pentru o schimbare radicala de look cu jantele trebuie inceput parerea mea!!
in rest e ok poate \"actzipildu\" e usor cam exagerat dar per total merge!!

zicea cineva mai sus ca stopurile sunt sa lumineze nu sa fie acoperite,asta inseamna ca nu s-a uitat in viata lui la un golan ahhh pardon logan :lol: :lol: se vede clar ca omu nu a acoperit becurile ci spatiul acela care nu foloseste la nimica dintre becuri!!

zguby 01-07-05 00:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
parerea mea ca primul da primul lucru care trebuie facut la o masina este schimbarea jantelor(daca nu dispune de ceva frumos stock rare cazuri)!!
dar probabil ca si in cazul meu nu se dispune de finante momentan asha ca omul a ales sa inceapa cu altceva dar pentru o schimbare radicala de look cu jantele trebuie inceput parerea mea!!
in rest e ok poate \"actzipildu\" e usor cam exagerat dar per total merge!!

zicea cineva mai sus ca stopurile sunt sa lumineze nu sa fie acoperite,asta inseamna ca nu s-a uitat in viata lui la un golan ahhh pardon logan :lol: :lol: se vede clar ca omu nu a acoperit becurile ci spatiul acela care nu foloseste la nimica dintre becuri!!

Frate esti de acord cu mine ca 50% din estetica unei masina consta in schimbarea jentilor , sincer acum ?!!!!

HAL 01-07-05 00:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zguby\"
Frate esti de acord cu mine ca 50% din estetica unei masina consta in schimbarea jentilor , sincer acum ?!!!!

poi da io ce rahat am mancat mai sus??? :shock: :shock: :lol:

zguby 01-07-05 00:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
Quote:

poi da io ce rahat am mancat mai sus??? :shock: :shock: :lol:

Pai da conteaza jumate din aspectul masinii jantele, eu daca nu-mi schimb masina (vreau un leon fr) o sa-mi schimb jantele caut ceva belea, promit :)))

HAL 01-07-05 01:04

Re:

Quote:

Pai da conteaza jumate din aspectul masinii jantele, eu daca nu-mi schimb masina (vreau un leon fr) o sa-mi schimb jantele caut ceva belea, promit :)))

cine nu vrea un leon formula racing???? :shock: :shock:
spor la cautat jante si dupa ce le gasesti dai un flash prin cta(adica poti da flash prin cta oricand si fara noile jante :lol: :lol: :lol: )
ai ca umplem de offtopic aici :oops:

PorscheManiac 13-07-05 12:40

Asta nici nu prea l-as numi tuning ..... 2 actipilde si 2 praguri nici macar jenti nu are... e naspa rau sii inca ceva LOGANUL oricat il tunezi tot praf e.

zguby 13-07-05 14:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"PorscheManiac\"
Asta nici nu prea l-as numi tuning ..... 2 actipilde si 2 praguri nici macar jenti nu are... e naspa rau sii inca ceva LOGANUL oricat il tunezi tot praf e.

Pai nu mai bine ii spuneau DACIA LIGHEAN ? :) cam asha arata :)

tre 14-07-05 01:40

zgubyshor lancer tot masina de familie e la origini. :D

zguby 14-07-05 01:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tre\"
zgubyshor lancer tot masina de familie e la origini. :D

Mah tu tii cu ursu ? :)))))

Skma 30-07-05 14:07

Salut ! Am si eu o propunere ptr. tipul cu loganu : vopseste chestiile alea negre de pe spoilere in culoarea masini si ai sa vezi diferenta :wink:

xxdadixx 30-07-05 15:28

2 Attachment(s)
:arrow: A cui e masina?? Tre sa-mi dea o bere pt idee vinil 8)

Skma 31-07-05 09:33

Loganul ala chiar exista in realitate ??!Ala albastru ma refer :?
P.S.: xxadixx ai fost sapt trecuta prin ploiesti ??

Piry 31-07-05 10:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
:arrow: A cui e masina?? Tre sa-mi dea o bere pt idee vinil 8)

io las da in judecata sa-mi bag **** de nu.

scuzati-ma da asa ceva ii chiar inaceptabil, cum se fura munca omului!

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning