![]() |
Re: Chevrolet Corvette ZR1
oricum o sa vedem cat de curand una ,doua si pe la noi
|
m-am speriat cand am vazut 220 pe bord, tinand cont ca sunt mile pe ora si pretul este atractiv pt performantele ei
|
trebuie sa recunosc ca e tare masina... si poate voi avea ocazia sa o vad si in realitate cat mai curand.
|
3 Attachment(s)
pacat... numele asta insemna candva ceva :sad:
|
cum adica pacat ? ce vrei sa spui?
|
Quote:
|
nu cred ca modelele mai vechi de vette aveau interioare premium , sa fim seriosi. ''la performante au ramas acolo sus'' .. pai modelele vechi in afara de linie dreapta nu prea stiau mare lucru.. De ZR1 se poate spune ca e foarte performant. Exteriorul, dupa mine , e foarte reusit! Altceva?
|
cam atat ...
|
Singurul lucru care e "pacat" e ca au supra-alimentat LS3-ul cu compresor (se putea si mai rau,adica turbo) in loc sa puna un big-block de 572 cid.Stilul este o evolutie continua incepand de la C3,nu e nimic schimbat radical de la o generatie la alta.
|
Quote:
asta este corvette, eu unul iubesc toate generatiile,si fiind un "obsedat" de corvette,pot spune ca imi va place si urmatorul corvette C7,C8 chiar daca nu stiu cum vor arata.... :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
in rest, masina va costa arpoximativ 100.000 dolari.. |
nu stiu cine e suficient de prost sa dea pretul x10 pentru prima masina. mai ales ca dupa aceea nu vor fi facute in serie limitata. :| :| :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning