![]() |
Re: masina meaaaa
spor la treaba fao cum vrei da fao bine si vei fi multumit de rezultat bafta in continuare
|
Quote:
|
felicitari pt masina..arata super...incet ,incet o faci asa cum doresti...spor la munca si sa te bucuri de ea ;)
|
ms ms cum tiam zis si a ta arata ff bine si tu sa te bucuri de ea si sa ia mare griga de ea ca si ea la randul ei o sa aibe grija de tine.bafta si numai bine sarbatori fericite tie si tuturor pasionatilor dacia si un an nou cu multe impliniri
|
7 Attachment(s)
si sa pun si niste poze noi cu masinuta mea fara plasa(astept sa va dati cu parerea daca e mai bn fara plasa)
|
este cam murdara dar asta e nu am avut timp sa o spal
|
salut!!!:D
frumoasa masina!!!sincer ii sta mult mai bine cu masca originala dekt ce plasa.... parerea mea:nu ar da mai bn dak ai vopsii jantele cu grii???:rolleyes2 :?: bafta in continuare!!!!:-o |
ms pentru aprecieri.jantele o sa le fac ori gri ori albe sau si mai bn leas schimba cu unele canada extrabalon ptr ca zic eu ca ar da destul de bine.multa bafta si tie cu masiinuta ta(arata f bine si a ta si ai facut bine ca iai schimbat capacele)
|
oricum mai am de lucru la ea pana o sa iasa asa cum vreau dar toate la timpul lor cu rabdare si pasiune le rezolv pe toate.
|
ms robert!!!
ai dreptate,incet incet,cu multa rabdare si pasiune le faci pe toate.... am si o promisiune de niste jante de canada intoarse....da vad k omu' m-a uitat:cry: o sa-i mai dau un apel sa vad ce zice:D .....dak nu,incep sa iau desmembrarile la rand....sa vad ce gasesc... |
pai mult noroc sa gasesti ceea ce iti trebuie....eu unu mai caut si bari dinacelea de metal nichelate daca nu o sa ii iau tot de metal dar negre ca slabe sanse sa gasesc nichelate(poate pe la dezmembrari dar si acolo daca as gasi leas gasi intro stare proasta)....:(
|
felicitari.... arata la exterior foarte bine masina fara plasa aia , husele alea pe scaun ar cam trebui sa fie mai stramte pe scaune ..nu prea imi place cum pica pe ele ...in rest e k
|
ms ms :).intradevar husele mai trebuiesc stranse pe scaune dar le strang.initial am vrut sa schimb scaunele dar nu leam schimbat deoarece cele care sunt acum sunt ale masinii si inca sunt bune si destul de confortabile si am preferat sa iau husele acelea.
|
Salutare Robert:-)
Vad ca ai avut ceva activitate zilele astea,ai facut cateva modificari la aspectul masinii,toate in bine!:-) Arata mult mai bine cu masca fata originala,astept sa o vad si cu bara fata originala.Oricum,cred ca vei renunta si la pragurile alea,nu..? Cu jante Canada extrabalon i-ar sta superrr!!..vezi ca in Varsatura,la dezmembrari,pe o 1300 verde este una,pe stg fata;) ..am vazut eu cu Iulica:-) |
salut bogdan de renuntat la praguri o sa renunt dar sa se incalzeasca ca e prea friiiiiiiiig.ms pentru informatie o sa ma duc pe la Varsatura sa vad si ce mai gasesc poate gasesc si bari nichelate(slabe sanse da poate cine stie):)oricum mai e de lucru la ea dar toate la timpul lor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning