![]() |
Re: Tuning pentru off-road
3 Attachment(s)
ceva de genu mi-as lua si eu :D
Faina vitara :> spor la lucru si idei ;) Eu acuma tot caut poze si idei pt un rollcage exterior si un bullbar. rollcage-ul vreau sa-l fac demontabil :D daca mai ies pe aproape sau prin orash sa-l dau jos si cand plec la un offroad mai extreme sa-l montez repede :D |
6 Attachment(s)
Daca tot e vorba de masini 4x4 am decis sa postez:
Jeep wrangler 1991,4l benzina Avem poze cu ea aproape standard! Cu masina modificata Si ultima poza de la "botezul Wranglerului" cu Baietzi de la X3m Ramnicu Valcea! |
emy mersi :)
johanna imi place masina ... cauciucurile sunt simexuri sau doar copii? cum ti se comporta pe asfalt cauciucurile astea? si inca o intrebare ... antena e fixa? sau e cu talpa magnetica? mi-a ajuns ieri sufa de recuperare :) https://img217.imageshack.us/gal.php?g=22042010269.jpg |
foarte faina sufa asta elastica :D e bine ca poti sa-ti iei avant si nu stai cu frica ca se rupe :D
|
Cauciucurile sunt silverstone originale!Sunt pe 35 cele din poza,initial a primit incaltari de 33!Se comporta foarte bine,insa datorita modificarilor la o viteza mai mare are anumite probleme cu directia,si nu e asa stabila!In rest anvelopele sunt foarte ok!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning