![]() |
Re: Alfa GTV Ts j10 vs....
Quote:
Leonu ala negru al prietenului nostru iese si el sa mai invete lumea ce inseamna TDI modificat? ps: sorry de interventie. |
Quote:
|
Quote:
|
Pt moment pot sa zic ca threadul asta nu mai are ce sa caute.asta daca se mai tine cont ca e pt a provoca pe cineva.Dupa ziua de azi masina mea e in piuneze(printre altele ABS-u e mort si ingropat) si o sa dureze ceva pana v-a fi la parametrii optimi.Sper sa iasa ceva frumos.asta am avut de spus.daca cineva vrea sa ma mai urecheze pt ce am tot zis nu are sa o faca in continuare.Le voi lua ca pe niste glume!!:-P:lol::lol:
|
pai vezi daca n-ai VAG...ti se strica masina... :)
cand ziceam de alfe puternice ma refeream la 147/156 GTA nu la alte nebuneli fantastice scuze :) |
8c ala bate un R8 TDI? daca tot vorbim de din astea?
|
Mai din cate stiu eu zic ca da il cam bate.adica nu am vazut eu live dar 8c are 0-100 in 4.2 iar r8 tdi in 4.4 cel putin asa am vazut eu pe net si in vreo 3 reviste.deci nu stiu ce sa zic.adica eu am vazut comparatie intre Ferrari scuderia si 8C deci masina zic eu ca este destul de valabila.:D
|
Quote:
|
eddie c,greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :)
|
ce faci ma eddie, de ce nu ma chemi pe topicul asta? :D :P poate facem si noi una mica cand iti faci masina; oricum sper sa ne intalnim weekendul asta sa mai vb si noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning