Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Alfa GTV Ts j10 vs.... (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/60461-alfa-gtv-ts-j10-vs.html)

bogdan_wrc 12-02-08 07:39

Re: Alfa GTV Ts j10 vs....

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1350208)
dar e nasol sa ai o masina cu pretentii sportive si sa ti-o furi GRAV de la un diesel, nu? chiar si cel mai tare model facut vreodata de alfa romeo...si-a furat-o de la diesel

LE

ps: cand spun diesel...da...ma refer la VW!

vezi mah..de aia ti-am zis sa nu dai TDI ala.... nah..acum ce faci? iti musti unghiile....
Leonu ala negru al prietenului nostru iese si el sa mai invete lumea ce inseamna TDI modificat?

ps: sorry de interventie.

Eddie C. 12-02-08 19:26

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1351346)
vezi mah..de aia ti-am zis sa nu dai TDI ala.... nah..acum ce faci? iti musti unghiile....
Leonu ala negru al prietenului nostru iese si el sa mai invete lumea ce inseamna TDI modificat?

ps: sorry de interventie.

Eu nu am contestat calitattea motoarelor Vag sau performantele lor...Oricum asa cum eu am fost sa zicem deplasat cu semnatura mea ca nu m-am gandit ca sunt persoane care se pot simti jignite,mi se pare destul de departe de realitate sa zici ca cel mai puternic model alfa facut vreodata si-o poate lua de la un Tdi fie el si modificat! pe ce ne bazam cand zicem asta?8 C este tot o alfa ca sa nu mai zic de muuulte alte modele...ar trebui sa scriu prea mult aici.In concluzie eu zic ca nu e frmos sa comnetam per altora fara sa sti.Eu unul nu am facut asta.in plus eu \zci ca un Gtv 3.0 Tb chiar si fara modificari face ravagii.sa mai astepatm putin si o sa vedeti cum e o Alfa modificata...In concluzie eu zic ca nu are rost sa ne certam, sa ne intepam si sa facem misto unii de altii.Sorry daca supar lumea pe aici,vin cu ganduri de pace:D:D:D

BuzzYBalL 12-02-08 23:19

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1350861)
Stai linistit ca nu e cu nici o adresa .....e la modul general,adik cine se simte e problema lui...:):)

GTA rulz :D

Eddie C. 13-02-08 02:07

Pt moment pot sa zic ca threadul asta nu mai are ce sa caute.asta daca se mai tine cont ca e pt a provoca pe cineva.Dupa ziua de azi masina mea e in piuneze(printre altele ABS-u e mort si ingropat) si o sa dureze ceva pana v-a fi la parametrii optimi.Sper sa iasa ceva frumos.asta am avut de spus.daca cineva vrea sa ma mai urecheze pt ce am tot zis nu are sa o faca in continuare.Le voi lua ca pe niste glume!!:-P:lol::lol:

zGb 13-02-08 03:00

pai vezi daca n-ai VAG...ti se strica masina... :)

cand ziceam de alfe puternice ma refeream la 147/156 GTA nu la alte nebuneli fantastice scuze :)

bogdan_wrc 13-02-08 07:58

8c ala bate un R8 TDI? daca tot vorbim de din astea?

Eddie C. 13-02-08 16:21

Mai din cate stiu eu zic ca da il cam bate.adica nu am vazut eu live dar 8c are 0-100 in 4.2 iar r8 tdi in 4.4 cel putin asa am vazut eu pe net si in vreo 3 reviste.deci nu stiu ce sa zic.adica eu am vazut comparatie intre Ferrari scuderia si 8C deci masina zic eu ca este destul de valabila.:D

Eddie C. 13-02-08 16:21

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1353510)
pai vezi daca n-ai VAG...ti se strica masina... :)

cand ziceam de alfe puternice ma refeream la 147/156 GTA nu la alte nebuneli fantastice scuze :)

Aici ai dreptate nu am ce sa zic."Ialiencele" sunt mai sensibile de fel.:lol::lol:

tzatzichi 13-02-08 16:51

eddie c,greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :)

FIATCOUPE 17-04-08 20:40

ce faci ma eddie, de ce nu ma chemi pe topicul asta? :D :P poate facem si noi una mica cand iti faci masina; oricum sper sa ne intalnim weekendul asta sa mai vb si noi.

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning