![]() |
Re: Insonorizare Portbagaj
Quote:
Oare are ceva daca dupa fiecare strat de piele dau cu un strat de prelandez(ca sa nu ajunga apa la piele),strica cu ceva performantele? |
Quote:
tu glumesti ??zi mi ca glumesti...se vede din poza ca suna bine boxele :):)?? daca nu as fi citit posturile tale de pe forum si nu as fi stiut ce realizari ai...zau ca te credeam..oricum :):) mi a p rins bine sa mai rad nitel..scuze de off topic. |
Quote:
|
Quote:
|
Nea Marin, hai sa nu facem gogosi din usile omului. Deci...straturi de burete fac numai bine intre alea de piele dar...neaparat grosimea sa fie cifra impara sau numar prim din motive lesne de inteles chiar si de catre neinitiati ! Este stiut ca unda este energie pura, deci nu are masa. Pielea este materie, deci are masa. Intrucat E=mc2, adica conversia masa-energie se face numai la viteza luminii, trebuie jonglat numai din numere prime pentru ca c = 3x10^8ms sa devina 344ms cat e viteza sunetului ! Asta n-am zis-o io ci unu ciufulit cu paru alb Einstein !
|
Quote:
|
nea marin, fie ca esti sau nu miliardar. tin sa iti spun ca e in manual de clasa 11, corect, dar la capitolul 14, pagina 69, deci sus in drepta (daca e nevoie voi incerca si o scanare)....
in rest, ma scuzati pt interventie. |
mai dureaza putin si pun in aplicare planul cu pielea....mai trebuie sa schimb usile...maxim o saptamana doua si va zic practic ce face pielea ca insonorizant
|
Pielea ca insonorizant va insonoriza sigur. De-abia astept rezultatele...sa vezi ce-o sa se bosumfle fraierii astia de folosesc tot felu de materiale scumpe de la care te mai si murdaresti pe maini !
|
Ati gresit dind astfel de informatii...In orice domeniu exista anumite "secrete" care nu se fac publice si fac lucrarile deosebite. Mai ales Fusco si Marinu care au avut ocazia sa vada masini cu adevarat campioane !!
Ma rog, faptul e consumat si nu ne ramine decit sa asteptam rezultatele. Spor la treaba ! |
Sincer.. spor la treaba si sa ne spui si noua daca a iesit sau nu ceva .. ,dar sincer eu nu te sfatuiesc sa faci asta eu nu am mai auzit pe nimeni in viata mea sa incerce cu piele sau sa il tenteze asta si iti zic eu ca am mai umblat si eu la show - uri ... care cuprinde si o latura de "audio" si nu am auzit discutandu-se de asa ceva .. incearca .. reusesti bine nu reueseti .. iarasi bine.. ca asa poate stie lumea sa foloseasca sau nu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning