![]() |
Re: Pretul motorinei va depasi pretul benzinei !
Chiar daca ar fi motorina mai scumpa cu 50 de bani, tot s-ar merita... Cu masina mea de 1.6, in traficul Bucurestean, consuma 13-14.. Aceeasi masina cu motor de 1.6Hdi obtine 7-8l/100km! Voi nu va dati seama ca eu platesc 50 de lei pentru 100 km si cu diesel as avea 30 de lei? Chiar daca ar fi mai scump cu 0.5 bani pe litru...
|
Quote:
Iti arat comparatie intre Astra G 1.6i 75PS si Astra G 1.7DTI 75PS consum URBAN:benzina 10-10.5,Diesel 6-6.5 EXTRAURBAN:benzina 5.5-6,Diesel 4.0 |
mie niciodata nu mi-a consumat atat 1.7dtl....in oras lua in jur de 8 si la drum 5 5,5 si dupa ce-am inlocuit un injector si turbina mi-am dat seama ca mai bine mergeam pe benzina ca era mult mia ieftin
da aici nu se intelege un lucru?masinile nu folosesc numai combustibili? |
platon, mai au si altii Astra 1.7 DTI si nu ne consuma atat, consumul scris de tine este pura FANTEZIE, real iti zic eu cel 8 in oras (uneori chiar si mai mult, depinde de modul cum se circula) si masina e tipla, asa ca exclud un consum crescut datorita unor probleme tehnice, consumul dat de tine se poate obtine mergand subturat ceea ce va distruge in primul rand turbina si intr-un oras in care traficul nu estet atat de infect ca in Bucuresti !!!!!
PS - consumul dat de tine se apropie de cel obtinut de un SMART CDI ;) ... |
4 in afara orasului cam tras de par acel 1.7 dti
nici daca mergi cu a5 la 60km/h |
X17DTL e altceva,nu are injectie directa.Ala e motor GM.1.7DTI e injectie directa Isuzu.
Nu merg subturat cu ea stai lin ,ea consuma cel mai bine in momentul cand deschide turbina.Si consumu de 4 e facut de mine la 85-95km\h cu a-5 a. smart fortwo cdi consumes less than 3.5 litres under standard conditions (corresponds to 90 g CO2/km and "three litre" status) 1.7DTI are 4.9mixt ;) nu se prea apropie |
fighet eu am facut cu octavia 2 1.9tdi 105 cai oradea cluj, si mi`o aratat consumul mediu 3,7%
drept ii ca n`am depasit 110...dar am ramas socat...o data am mai reusit sa ma apropiu de 4,2% dar sub 4 nici sa stai in limpa nu cred ca as mai reusii. ca norocul meu ca doar o masina ii pe motorina restul de 4 imi sunt pe benzina :):):) si ma bucur. |
Incredebil . Diesel ca diesel da am auzit ca se scumpeste si gazu :(
|
vezi car fortwo ala de care zici are motorul cam la jumate cat ai tu pe Opel ;) deci cum tu cu motor aproape dublu consumi aproape ca el :lol::lol:, nici tipul ala cu Fabia 1.4 TDI care are recordul mondial la consum abia scoate cifrele spuse de tine .... in fine.
|
fiat doblo multijet nou-nout medie consum in bucuresti 8,5 cu mers fara marfa.
cand aud basme d-astea ma apuca rasul. fratele meu are hyundai accent 1,5 crdi consum oras tot in jur de 8. asa ca 6% la 1,7 ................................... |
Quote:
a.. si apropo de numele titlu.. pretul motorinei a depasit deja pretul benzinei :) |
Nu vreau sa adaug nici un comentariu, spun doar ca sunt fericit ca pretul motorinei creste iar cel al benzinei scade. :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
dar... pretul benzinei scade? :)) ... wake up man? ... p.s. stiri de ultima ora, tovarasul ceausescu.. nu mai e :))))))) bezina scade :))) |
Aoleu..saracu' om, s-a referit ca "scade" RELATIV la pretul motorinei, nu la pretul actual al benzinei. Voi ati inteles ideea, dar repede sa il linsati :P.
PS : HA ! ma bucur ca am motorizarea otto :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning