![]() |
Re: VOLKSPARTS - piese auto import
salut, am un golf 4 2002 si m-ar interesa un set de faruri xenon original. Cit m-ar costa?
|
sal. bara fata, aripa stanga si semnalul ala mare de langa far ce preturi ar avea pt polo 6n2 2 usi model 2011. ms mult
|
2001 scuze
|
Quote:
|
Quote:
spate - 150 ron buc Arc fata - 165 ron buc spate - 140 ron buc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
@trackopen - imi trebuie serie de caroserie pt piesele pe care mi leai cerut tu .. @b82bog - discuri fata 220 ron buc - discuri spate 130 ron buc ... preturile sunt la discurile de cea mai buna calitate, daca doresti ceva mai ieftin se gaseste si mai ieftin.. @retro - toba se aduce numai pe original si pe langa faptul k costa foarte mult imi trebuiesc si mai multe detalii despre masina.. |
Quote:
Quote:
@raul_scirocco - pompa de benzina pt KR e in jur de 800 ron ... @bogdancmb - far pt xenon - 2500 ron buc bec xenon - 390 ron buc (astea sunt preturile componentelor principale, dar mai sunt multe chitibusuri pe langa ele) |
Quote:
Quote:
Din 2011 nu am piese ... daca vrei sa mai astepti cativa ani :lol: .. Preturile ar fii cam asa: - bara fata cu primer pt vopsire- 430 ron - aripa stanga fata - 250 ron - semnal fata stanga - 60 ron |
placute frana Golf V GTI ?????????
|
Quote:
|
Salut,
Ma intereseaza niste preturi pentru un golf 1 din 83, care are cateva modificari, dar am nevoie de urmatoarele preturi: 1. tampon motor (am un cod original din etka luat) 171 199 214 F 2. tampon CV 171 199 214 H 3. amortizoare fata+spate pe ulei. 4. burdufuri pentru bieletele de directie si capete de bara. 5. burdufuri pentru planetare. Un termen de livrare daca se poate. Iti multumesc. |
Salut .. am un golf4 din '99 1.9 TDi, de 90 de Cai si imi trebuie si mie o volanta pentru el .. la ce pret o ai daca o ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning