![]() |
stiu d optik pack -am scris mai sus:credeam k ai alta explicatzie dar nu.inseamna k asta o fi! ??
|
:lol: mane din cate stiu eu..toate m5..au oglinizi de m..de serie ..nu ziceam..de d optik..ziceam ca sunt aici multi..care isi fac masinile..optika totala..ca si un m5 si 4 tobe pe spate... :lol: :lol:
|
Ati scris atata pana sa apara si acum ca a aparut gata???
http://www.bmwm5.com/articles/m5e60/...ssrelease.html |
si mie mi se pare mai frumos m5-u dinainte ...dar cum a spus si catalin asa e tot timpu ...de exemplu cand a aparut golf IV mie imi placea III-u de 100 de mii de ori mai mult si ziceam ca IV e super naspa...iar acum e printre preferatele mele :lol: dureaza pana ne obisnuim cu noua conceptie ... in fine in legatura cu motorizarea ...eu zic ca asta-i monstru si cine se tine la el ala se numeste sofer ! :twisted: :twisted:
|
In sfarshit un BMW agresiv de la inceputul erii Bangle incoace...Superba bijuteria, absolut superba... :tenisclap V10...interior super simplu si stilat, bot agresiv, ce sa mai...reushita.
|
1 Attachment(s)
sa mareasca totusi grila fatza... si e si mai agresiv...
ceva de genu: (nu radeti de cum a iesit... ca e facut in paint...) |
:?: :?: :?: Eu nu vad diferentza!?
|
Ce ochi ageri de marmota ai Ady! :P :P :P :P :D Aia de sus are \"rinichii\" de la grila mai pronuntati ca aia de jos...intr-adevar, e mai agresiva asha...RoSonic, acest Bangle mioritic :P :lol: :lol:
|
Lol.. .eu mah uitam k prostu la spoiler :lol: :lol:
Ms k mi-ai :shock: deschis ochii! :wink: |
330 pe bord :shock:
o fi bine fara limitator :D bijuterie si mie imi place mai mult seria veche ca design cum o fii ala cu motorisca lu asta :shock: :shock: |
Superba masina. 8) .Eleganta si agresiva. Va dati seama ca delimitata o sa rupa asfaltu. Daca M5 vechi merge 296 fara limitator, da mai asta ca are 107 cai si o viteza in plus. Eu cred ca peste 320. O sa aiba Cata ceva competitie :lol: . Astept sa vad si in Romania cat mai multe :twisted:
|
Quote:
|
Sunt in stare sa fac un pariu ca la toamna o vom vedea pe soselele mioritice...hai, va tine sa pariati contra mea? :P :lol:
|
Sigur o sa apara imediat dupa lansare si in Romania. Dar cred ca in Bucale vor fi cele mai multe, la Timisoara mai greu, ma refer inmatriculate in Ro ca o sa vad dar cu nr de Germania. Mai intai sa avem drumuri pe care sa poata arata ce poate :roll:
|
La drumuriel de la noi, de-abia pot eu s-arat ce poate masina, d-apai una de 5 ori mai puternica :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning