![]() |
Re: Suspensie dacia
arcuri de bmw e 39 merg perfect si pe fata si pe spate pt intaritura;)
|
da arcuri ce sunt mai mici nu asa mari de 16 cm in diametru nush sau cat au .... .ar merge pe fata???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Daca nu... te rog priveste poza de mai jos, poate iti vei da seama daca se poate monta. P.S. - Nu incurajez cumpararea de piese ale firmei ASAM sau CONEX. |
Nici sa nu incurajezi piesele Conex,Asam.Sunt niste rebuturi.Daca vrei ca dacia sa iti mearga trebuie piese de caliate.
@Rasputin mersi de observatie dar am zis ca nu am mai avut de a face cu mecanica la masinia.Pana acum 3 saptamani nu stiam de longeron,semilongeron.Am o scuza pentru aceasta gafa. |
2 Attachment(s)
am si eu o dacie break si as vrea sa o cobor ca cea din poza.ce arcuri si cat trebuie sa tai din ele pentru a o lasa asa?dak o las jos si ii intaresc amortizoarele nu afecteaza structura caroseriei?
|
incearca varianta cu arcuri de nova spate si vezi sa ai amortizoare cat de cat noi.....sa nu fie moi ca mai rau faci.....
|
si daca tai pe fata 3 spire ajunge la niv aripi/marginii?
|
Quote:
|
Nu trebuie incalzite si indreptate.
|
pai daca nu le indrepti in partea de sus ca de acolo se taie mai sta cum tebuie pe taler? nu o sa aiba arcul suprafata de sus inclinata ?
|
Le tai la orizontala. Adica pui arcul jos in pozitie verticala si tai paralel cu pamantul, ma intelegi tu.
|
gata am inteles.......
|
ce distanta ramane intre cauciuc si buza dak pun arcuri de nova spate pe fata si spate?
este o poza cu SGM insa am inteles k a mai taiat din ele. |
Vezi ca SGM`ul avea roti pe 15
|
pe prima pagina este o poza cu SGM cu jante de dacie si cine a puso a spus ca are arcuri de nova insa a mai taiat din ele
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning