![]() |
Re: 402.ro
Bafta multa la proiect.
Am si semnatura >:) cine vrea PM me. |
|
Quote:
sa nu uiti ce te-am rugat..te gandesti la un fond..ceva.. un scris frumos..si scoatem..www.402.ro only members..:D |
D-zeu sa va ajute...BAFTA in continuare ;)
|
Foarte tare Golfuletz ... dar parca mergea ceva mai lung :D ...
|
doamne ajuta... ar fi de toata coma... te dai un drag fara sa te intereseze de o groapa sau de un pieton care sare in fata masinii sau mai rau de gabor... si nu trebuie sa astepti legalele... bravo NSL de-abia astept sa ma alatur si io membrilor in club (daca ma primiti:)))
|
Quote:
E interesant modul acesta , da-i frate blana ," ceo' fi o fi' " ! Probabil asa a facut si cel care a cumparat SGM-u :x |
Nu se mai aude nimica de acest proiect ... mai este in desfasurare sau s-a abandonat ideea.
|
Se pare ca n-o sa se mai intample nimic...pacat...www.402.ro e offline
|
imi explica si mie cineva despre ce e vorba ?
|
Quote:
e vorba de o pista pentru Drag (402m) care urma sa se construiasca in romania.. singura dealtfel.. momentan nu mai stim nimic despre cum se desfasoara proiectul.. |
pai am citit , in mare am vazut , dar nu intelesesem ce pista , unde , etc ...
site-ul este cazut ... si vroiam sa aflu si eu mai multe detalii .... |
Quote:
|
sper sa aflam macar o veste... nu ma intereseaza detalii despre locatie , pentru ca sunt constient ca e secreta .... dar mai multe detalii despre ce se vrea acolo , in afara de pista de drag ... pentru ca banuiesc faptul ca va avea mai multe intrebuintari de acelasi gen ...
dar ceea ce as vrea sa aflu in primul rand este daca acest proiect va fi continuat sau nu |
dar nu inteleg ce atatea secrete ca oricum stiu toti ca se face ceva pina la urma....... nu inteleg dar asta e asteptam
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning