![]() |
Re: "Campanie umanitara" !!!
diseara 23:12:07 ora 18 intilnire in fata la teatru .
cei ce vor sa mai contribuie cu jucarii,imracaminte dulciuri sunt asteptati. la ora 18:30 se pleaca la "casa de plasament "din DUMBRAVA-ROSIE(linga biserica) pt ale oferi copiilor :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
10 Attachment(s)
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"]multumim tuturor care au participat la aceasta campanie(cu jucarii,imbracaminte,carti si bani./COLOR]citeva poze de la copiii pe care i-ati facut fericiti si o parte din cei ce au participat la aceasta campanie[/SZE]
|
Mii de multumiri celor care au contribuit la aceasta campanie absolut tot ce am colectat a ajuns acolo unde trebuie.Copii au fost f emotionati si bucurosi in acelasi timp.A fost o reusita si sa speram ca nu va fi ultima campanie de acest gen.VA urez tuturor un Craciun cat mai fericit si La Multi Ani!!!
|
Multumiri celor care mau luat si pe mine.........in special lui DANGTI! Sarbatori fericite tuturor........
|
Ma bucur enorm ca a iesit cum trebuie intr-un final si copii s-au bucurat de cadurile noastre! Felicitari Dane pt initiativa ...ma bucur ca am putut sa ajut si eu cu ceva ...implicandu-ma in actiunea asta. Speram ca la anu sa fie la fel de bine ca si anul acesta si sa putem ajuta si mai multi copii.
|
felicitari pentru ce ati facut !! mult succes !!!
|
8 Attachment(s)
pun si eu pozele cu intarziere!!:)
|
Inca odata felicitari pt reusita actiunii si pt initiativa. Sper ca data viitoare sa pot participa si eu in totalitate la actiunile de acest gen:)
|
super initiativa..imi pare rau ca nu am participat si eu...felicitari celor care s'au implicat
maybe next time :) |
trebuie sa incepem o noua campanie ,cu ocazia sarbatorilor de Pasti
o sa fie tot pt.copii din Dumbrava rosie asteptam idei pt.organizare ,si pe cei care vor sa participe mai multe detali vineri la intilnire |
Quote:
|
Fain....facem treaba ...discutam Vineri
|
Quote:
nu trebuie sa mergem neaparat tot la dumbrava |
Quote:
|
Pana la urma ce mai facem cu campania????ca acusi e Pastele si noi nam facut nimica!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning