![]() |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
Quote:
|
Quote:
|
sex.love.drogs and a lot of vodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
|
Prea putin timp ramas ptr prea multe lucruri de facut :|
Finalul probabil ar fi intr-o masina tare, gonind pe o strada cu viteza foarte mare.. asteptand momentul |
probabil ca as fura golf 5 gti`u vecinului meu.. m-as duce repede la iubita.. as sta cu ea 55 de minute.. apoi as pleca repede.. sa savurez inca 5 minute de mers in forta cu gti`u :))
|
Greu de zis. Timp prea scurt. Mi-as lua la revedere de la cei dragi , as vrea sa-l bat un pic pe Videanu pt. taxa aia inbecila , sa o bat si pe profa de mate ca din 3 si 4 nu ma scoate si din ce a mai ramas , chiar nu stiu , probabil as fii intr-un parc pe o banca cu privirea spre lac asteptand momentul.
Daca ar fi o gluma , vai de capul meu.........:twisted: |
pffff.... lunga... foarte lunga lista persoanelor pe care le-as lua cu mine pe lumea cealalta... incepand cu niste profi... vecina care ne spargea mingile cand eram mici... vecinu care ne alerga cu cutitul de curatat peste.. deasemenea cand eram mici... (acum se uita de 2 ori inainte sa traverseze strada:))) ... sau probabil mi-as salutat prietenii si rudere... in 5 min.. apoi 50 de min as fugi la iubita... iar restul de 5... hmmm un final glorios... :-? as alerga dezbracat prin piatza rahova:))
partea naspa e daca e gluma... nu de alta.. dar sectia 19 e la 300m de piatza=)) |
intai mi`as lua ramas bun de la cei dragi ...dupa aia as face ceva iesit din comun ...as fura o masina si as trece prin fata radarului cu 240km/h ..radaru` dupa mine si cand sa ma prinda ..GAME OVER :))
|
As fura un Leon Cupra....Mi-as lua iubita si i-as da goarna pana in min 58 si dupa aia plec in continuare.....si ma duc pana ma duc...
|
daca as mai avea 60 de minunte... hmmmmmm nu stiu ce sa zic. decat ca au zis astia la stirii marti spre miercuri seara putem sa avem surpriza sa ne loveasca un meteorit cu diametrul de 300m.
|
As lua o masina puternica si m-as duce pe o strada libera, lata, dreapta si lunga la infinit apoi de acolo muzica la MAXIM si viteza maxima inainte pana mor! (inainte as spune tot ceea ce poate nu am zis persoanei iubite ;) ).
|
Intai as baga ceva beton heroina as merge sa fac ultimu numar turbat cu prietena , nu as putea sa omit niste prieteni care nu ii pot lasa fara sa nu ii jok in picioare deci as lua o bata maree sa imi iau ramas bun de la ei , dupa care as sparge vreo doua magazine la misto ; din unul din magazine as fura un motor tare sa vedem cat poate si cam atat creq finalul ar fi , eu mulat pe un copac. Aveam multe variante in cap asta era probabil cea mai simpla lolo
|
DAca as mai avea de trait 60 de minute....m-as culca juma' de ora sa nu fiu obosit cand o mierlesc.
|
as face dragoste cu directoarea de la liceu, sau cu mama lui mustatza...
|
in astea 60 de minute as incerca s`o calmez pe mama si k o sa fie bine fara mine ..kiar dak pt o mama o sa fie greu ... si dupa as astepta clipa ... :) care mama nu tine la copilu ei ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning