![]() |
Eu nu aleg neaparat unul, imi plac ambele, si ca tanar poate as inclina spre bmw pt ca e mai agresiv, mai sportiv, dar nici a6 nu e de aruncat. Inauntru e de vis masina asta, iar pe afara este ceva intre sportivitate si sobrietate.
M-a deranjat ca, una e sa-ti exprimi opinia, si sa zici ce ai alege, dar alta e ... si am zis ca observ asta la multi fani bmw ... sa vada bmw ca superior din toate pct de vedere, ca si cum nici nu ar trebui sa se faca o comparatie. |
Asta chiar asa e...aproape toti \"fanii\" BMW incep o propozitie cu:
\"Chiar daca sunt fan BMW\" Lasati-ne oameni buni!Votati ce va place cu adevarat,nu ce credeti ca ar trebui sa va placa! |
eu pun pariu ca tu ai vota un Audi in fata unui BMW indiferent de model.
|
Re:
Quote:
Nu e deloc asa! Eu votez ce imi place! Ex:M3-ul mi se pare prea super! X5-ul la fel...ce sa mai zic :?: |
sal
Nu inteleg ce va doare atat de mult daca sunt multi fani BMW, de ce nu ne respectati parerea? asa cum v-o respectam si noi pe a voastra...sunt si printre randurile fanilor \"Audi\" exact fani de genul celor spre care aratati cu degetul de la BMW...hai sa...
Ce va ofticati voi ca ridicam noi BMW in slavi...Condu unul si welcome to the club :D |
S-ar putea sa mai fi zis chestia asta.
Exista 3 tipuri de fani BMW. Cei care au vazut poze cu BMWuri si le-au placut, dar nu se baga in afirmatii impotriva altor producatori, pentru ca nu au condus unul. Cei carora la fel le plac BMWurile, nu au condus unul, nu stiu mai nimica despre ele numai seria 6 si seria 7 sau seria 3 sub nume de animale, dar se baga in afirmatii tampite. Cei care au condus cel putin un BMW si au motive sa afirme ca BMW este superior altor marci. Eu chit ca am 16 ani, am condus un BMW 518i E34 si sincer mi s-a parut o experienta superba. Dar recunosc ca nu am condus un AUDI sau un Mercedes si de aceea nu zic ca Mercedes si Audi is nu stiu cum...probabil ca mi-ar placea mai mult sa conduc un Audi A6 decat un BMW seria 5, dar din cat am condus eu acel seria 5 mi s-a parut o masina excelenta. Aaa da si cei cu pozele cu BMWuri tunate...aia probabil ca se includ in categoria: \"mama da ce tare arata jantele alea si capota aia!\" cu cat ii mai mic cauciucu cu atat ii mai tare si cu cat ii mai mare eleronu pe spate cu atata ii mai frumoasa |
Re:
Quote:
Am condus si audi a6 si bmw serie3 si 5 (sincer pt masina sport as alege un M3 imi place ff mult designul).... |
Dar tu ai auzit de BMW 530 xd ( x-drive) , vezi ultimul numar din Auto Motor si Sport unde e o comparatie intre BMW 530 xd ; AUDI A 6 3,0 tdi quatro ; MERCEDES 320 cdi 4 matic . Castiga clar BMW 530 xd .
P.S. Iar daca mai are si pachet de M . :lol: |
clar seria 5 :wink:
|
am avut ocazia sa merg in amandoua si aleg a6 pentru design, confort si plansa de bord :)... a6 3.0 tdi quattro e cea mai buna combinatie de pe piata la ora actuala parerea mea, iar despre bmw ce pot sa spun.... de la seria 5 doar m5 are designu frumos....si costa 105 mii de euro ddp :(
|
sal
Aleg Serie 5.
|
seria 5
indiscutabil |
eu cred ca gresiti!
din moment ce audi este un 6 si bmw-ul un 5 ce sens mai are comparatia? stim cu totii ca 6 este mai tare ca 5 ,nu? eu cred ca cei care le-au denumit sunt mai destepti ca noi si stiu ei de ce audi merita un 6 si bmw un 5 ! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu cred ca tu esti nebun :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning