![]() |
\"the World's fastest road legal car is British!!\"
intr-adevar :lol: uhh a Calibra???? r u jokin'??? :P :oops: |
Imagineaza-ti cum i-ei coltul cu masina asta!?!?
Nu prea vad legatura cu o masina d strada!Este clar un dragcar... :roll: |
voi nu prea intelegeti despre ce e vorba aici.
E Fastest Road Legal Car in the World, nu fastest production car in the world :lol: pt strada are roti normale spate, normale fata de ce are acuma :twisted: , cred k si aia se zice undeva in linkul respectiv, doar nu e voie cu slickuri, asta cred k e universal valabil :wink: |
fugi de-aici ca asta nu e masina de strada...hai sa fim seriosi.si oricum e nasoala
|
ba deci stai linistit ca ala nu merge cu ea la cumparaturi.......este un dragster cu care(legal) poti circula pe strada........poti sa stai linistit ca nu se plimba cu ea prin oras :wink:
|
Re:
Quote:
da greu mai pricep unii :lol: :oops: conteaza ca-i frumoasa sau urata?? e masina, tre sa poata in primul rand. Mie nu-mi place McLaren F1 de exemplu, k forma prefer un XJ220, F40(mai slabe) mult mai mult si ce conteaza asta?? no offence dar aici e vb de performante si legalitate, nu vezi k la noi n-ai voie nici sa schimbi talonul la roti k te si vezi cu amenda in fata dk vrea copperul :twisted: |
pe bune ca te indoieti de anii mei? *** hai ca pe asta nu am mai auzit-o
|
era o gluma oricum la raspunsul tau, dar dk unul de 15 ani intelege care e treaba cu masina din topicul asta, si tu nu... :roll:
|
Re: \"fastest\" road legal car in the world
da aia nu prea poate fi considerata masina de strada..adik are modificari majore..plus ca interioru e modificat radical....bugati ramene parerea mea cea mai rapida masina de ,,strada''..
|
Re: \"fastest\" road legal car in the world
-in afara de faptu ca spui niste aberatii, pe threadul acesta nu sa mai vb de 3 ani dupa cum bine vezi, masina asta numai e de mult World Fastest road legal car (https://youtube.com/watch?v=KPc7nyZiGds,https://youtube.com/watch?v=0HGE6qfBvvw)
-dand la o parte pielea si materialele scumpe de pe veyron ar arata la fel ca una din aceste 2 Opel-uri |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning