![]() |
Re: Ce faci de revelion ??
La munte ,la Coada Lacului am inchiriat o cabana,merg cu WSR`erii :)
|
Inchiriez un bar cu prieteni si probabil o sa ma fac "manga":rolleyes2 :oops: !!!!am renuntat la ideea de a mai organiza la cineva acasa ,iese prapad:lol: :lol: :evil: :twisted: :rolleyes2
|
sper ca baeram.. daca nu se suceste lumea... anul trecut ora 00:00 m-a prins in baie... vomitam... bleahhhh... mai nasol e ca dimineata pe la 5 m-am trezit cu un baiat in pat.. faza e ca nu`l cunosteam.. el era mai ranga ca mine... apoi m-am dus in sufragerie unde se tinea baeramul... si ce credeti... gagica cu care ma combinasem eu... era cu altul ... ce mi-a venit mie.. hai sa-i bat pe amandoi.. si asa am facut :) nasol revelion... anul asta promit ca ma imbat dupa ora 4...
|
ce experiente de revelion avetzi :lol:
daca treburile o sa mearga ok ... sper sa merg la cabana la munte cu ceva prieteni daca nu . prin oras ... sau cu fostii colegi sau cu ceva prieteni apropiatzi gasesc eu .. sa ma pot distra ;) a da ... si incerc sa nu ma mai inec cu sampanie la ora 12 si sa mor in noaptea de revelion :lol: |
nimic. absolut nimic:) stau si ma imbat cu cappy de porctocale. dar recuperez pe 1 ca e ziua mea:)
|
Chiar pe 1 e ziua ta ? tare ..
De revelion .. din pacate anul asta fara munte .. dar tot e bine .. intr-un club, evident cu prietenii ;) |
logic .. ca femei .. muzica si ptr cine bea .. Beutura :D
|
amr 11 Zile !!
|
7 ZILEEEEEEE |
la munte...tocmai la sovata...la vila...imi beau licoarea vietii care ma tine puternic alalturi de cei dragi si de cei care nu sunt dragi....RESPECT pentru ala care a inventat wiskey-u si mai ales JACK DANIEL's....si RESPECT pentru sor-mea ca ma suporta in dreapta pana acolo
|
la munte (Dambovicioara)..2 cabanute..22 persoane...nici nu vreau sa ma gadesc ce o sa iasa
|
Amr 5 ,ar Fii Tare Sa Posteze Fiecare Poze Sau Filmulete:D :lol: DIN NOAPTEA DE REVELION
|
poi asa o sa facem :D sa vede care cum s-a distrat
|
eu s`ar putea sa il fac in club ..ori la niste tovarasi ..:) evident manga ^^ si dupa ma duc cu sorcova=)) dak ramanem fara bani :-??
|
AMR: 13h,45 min
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning