Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Avertisment!!! (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/59356-avertisment.html)

F_L_R 12-12-07 19:58

Re: Avertisment!!!

-Este doar inceputul.......nu si imagineaza nimeni ce pregatesc.....o sa cada cerul pe ............chhhhhh nici nu mai pronunt numele.

bogo4all 12-12-07 20:49

Din ce am citit pe alte topicuri, ce pot sa inteleg? ca aviator asta care e cu capul pe alta planeta, e membru NSL iar voi nu-l cunoasteti? Va rog sa ma corectati ca probabil nu inteleg eu.

F_L_R 12-12-07 20:59

-Aviator este acelasi Sebastian....
-NU este membru NSL .
-Este un user creeat pt a induce in eroare , cum defapt ai fost si tu indus in eroare , macar ai foat baiat destept si ai intrebat.

bogo4all 12-12-07 21:16

Mi-ar fi rusine de mine sa fac chestii de genu'. N-as iesii din casa sa stiu ce minte am. Dar vad ca povestile pentru el sunt adevarate si pinochio e mic copil pe langa el :)). Datii pace ca nu faceti mai mult decat sa bateti cu bota in balta. Succes si chiar daca nu sunt pe banii pe mei am sa incerc sa pun si eu ceva banuti, salutari!

shantzu 12-12-07 21:23

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 1243620)
N-as iesii din casa sa stiu ce minte am. Dar vad ca povestile pentru el sunt adevarate si pinochio e mic copil pe langa el :)).

pinochio macar era de lemn :rolleyes2 pe cand el are doar mintea de lemn :lol:

dolb 12-12-07 21:52

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1243574)
-Aviator este acelasi Sebastian....
-NU este membru NSL .
-Este un user creeat pt a induce in eroare , cum defapt ai fost si tu indus in eroare , macar ai foat baiat destept si ai intrebat.

nu cumva "aviator" este "SEI" ? fostul vicepresedinte NSL? ? ? cel putin eu asa am inteles :D

NSL_KiwY 12-12-07 21:54

NU
Este Sebastian care se da drept SEI

F_L_R 13-12-07 00:16

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 1243620)
Mi-ar fi rusine de mine sa fac chestii de genu'. N-as iesii din casa sa stiu ce minte am. Dar vad ca povestile pentru el sunt adevarate si pinochio e mic copil pe langa el :)). Datii pace ca nu faceti mai mult decat sa bateti cu bota in balta. Succes si chiar daca nu sunt pe banii pe mei am sa incerc sa pun si eu ceva banuti, salutari!

-Nu trebuie sa mai depui nicaieri banuti....multumesc.

59AFA 17-12-07 16:53

incredibil...nu imi vine sa cred ceea ce citesc pe topicul asta...credeam ca *****tian e alt om...eu nu am avut net mult timp si acum vad mai exact despre ce este vorba ca la munte eram fixat pe Renault si pe Franta de la vin :))
lasa Florica , fii tu gabor undercover si da'le cu firma in cap lui *****tian si celor care il sustin cand o sa fie gata pista...;)

dolb 18-12-07 15:39

aviator esti plin de ... ai vrut sa distugi NSL-ul si nu ti-a iesit, acum te oftici si te aliezi cu Sebastian ( defpat te-ai aliat demult, de acu 3 ani ) esti un tradator

gabitzUU 18-12-07 17:39

Dolb N-auzi ca aviator e sebastian?? ... p.s aviator= cioara zburatoare? adica un fel de vagaboanda care fuge din p... in p... ???? :-/

NSL_KiwY 18-12-07 18:42

Haide.ti sa pastram decenta totusi....

F_L_R 18-12-07 20:48

-Nu ma justific fata de nimeni mai ales fata de PROFITORI.
-La acest topic vorbeam despre MANEVRA care dorea sa mi se faca.....de catre o anumita persoana f draga tuturor......despre copilul batran care daca cineva i i ia tastatura incepe sa se umfle........pt mine acel copil batran nu exista......a fost candva cineva acum este ZERO !!!!!
-De NSL nu se va atinge nimeni ,niciodata.

All times are GMT +2. The time now is 17:50.

- Copyright 2026 4Tuning