![]() |
E major, stie sa scrie si sa-si apere singur pozitia. Din cate stiu nu te-a rugat personal sa scrii aici, mai ales ca ai aparut inaintea lui. Cand o sa te roage o sa mi se para de inteles sa te implici in discutia dintre cei doi. Daca vrei sa fii prieten cu adevarat modereaza discutia si lasa tonul jignitor, asa cum au facut-o si prietenii lui Mircea. Mi se pare o solutie mai buna.
Unde vreti voi, dar nu aici. :wink: |
nu va mai certati atata,masina arata bine e facuta pe gusul lui
si pumaovi in legatura cu originalitatea ai cam calcat stramb |
FIECARE FACE CE VREA SI MAI ALES CE POATE!
ASA CA...[/b] |
Re: VECTRA aka \"Project Estrada\"
6 Attachment(s)
scuze ca nu am prea putut posta mai multe poze cu vectra dar sper ca pot sa ma revansez cu...
|
Ce e kestia aia de imita blowoff-ul unui motor turbo benzinar? Sper k nu e secret!
|
a iesit marfa da park ar merge lasata putzin mai jos(parerea mea)......imi place bordul tau mult de tot
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
superba masinutza dar ....am o intrebare....cat tea dus bordu ala marpha...mersi
|
frumos, frumos. o singura precizare asa avea sau poate 2.... niste jenti mai mari poate spitate si o idee mai jos dac apoti sa o lasi.
oricum bafta in continuare |
jantele erau ok...bordu m-a dus mai mult decat putea peste 240...masina nu am lasat-o mai jos din mai multe motive...umblam fff mult prin tara, cu ea ma miscam prin oras si masinuta joasa cu roti mari pt ea cel putin am matizul...oricum opelul l-am vandut in dec anu trecut si am luat o Alfa Romeo GT...ma bucur ca v-a placut masina dar asta e ...ma voi concentra mai mult asupra matizului.
|
sa ne amintim si de vectra...au trecut aproape 2 ani de cand s-a vandut...tare dor mi-e de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning