![]() |
da simpla si la exterior si la interior
|
desi shi eu sunt adeptu personalizari fiecarei masini in functie de fiecare propietar vreau sa spun ca aceasta masina arata incredibil de bine asa comuna shi simpla cum e
cand am vazut o la oradea :yikes: tot respectu pt acest golfulet |
Re: GOLF IV camleon hungary IOZ378
+exterior! Superba
-interior! Ar trebui lucrat shi interiorul sa fie in concordantza cu exteriorul |
exterioru' extraordinar da la interior zubtzi rau
|
masina este draguta...parerea mea....insa interiorul.....scoate tot si dai foc......
vopseaua intradevar este bestilala cat si shawed & lambo doors.... |
voi vedeti cand a fost postat ultima oara??masina e hidoasa...in afara de capota nu are nimic care chiar sa ii stea bine...
|
4 Attachment(s)
nu-i nusj ce faina... va arat io una faina alu o macaroana ce ii cu mine in club :)
|
si primele poze puse da si astea ultimele sunt superbe,mai ales astea de la postu anterior.....e mai agresiva masina
fiecare sio face in stilu lui pentru primu golf: un minus la interior....nu inteleg baga atatia bani la exterior si nu e in stare sa mai dea ceva si ptr interior.......sau poate urmeaza si partea asta........who knows:) |
Ce sa mai zici te lasa fara cuvinte .. Beeton Majina ;) ...
|
arata chiar mijto masina...:D
|
Quote:
|
se pricep si maghiarii la tuning...golful acesta este o dovada destul de buna :) cand am fost pana la budapesta am vazut vro 3 modificate...din care 1 kitsh...dar cele 2 erau super...frumos acest golf..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning