![]() |
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
GZB-ul are dreptate nu e loc de dat din coate.....plus ca un "race" il dai deobicei cu aceiasi capacitate la motor ca sa fie sanse egale.....sunt si momente cand se cade la pace dar cine are un motor mai mare (chiar si cu 200cm in plus ) are din start un avatanj......Tu nu o sa sti niciodata daca ce spune "dusmanu" e adevarat sau nu........
|
Quote:
:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
pai stock a mea avea 175 cp, iar rs-ul stoc 200 cp! 200-175=25 cp in favoarea lui, daca ar fii stock !? asa la ~200 cp a mea cu 200 cp cum spune el...+un sofer mai buna, sau mai putin bun...nu se stie adevaratul rezultat! oricum eu daca iau bataie...nu ma supar, pt ca nu o fac pe bani !!!!! ma simt bn, ma distrez/destind... pe bani fac DOAR cu cine stiu ca este aproape egal cu mine, dif dintre noi sa fie de max +/- 10 cp, altfel mai bn ii bag banii pe card dinainte, fara sa ma mai chinuii sa mai uzez masina degeaba ! poate ne intalnim la o legala !? |
S-au dus 3 pagini si problema este inca in stadiul de ........."Daca as fi pentru o zi presedinte".....prea multe presupuneri si......eu zic mai bine sa considerati soferul o variabila si sa incercati sa aflati valoarea acesteia luand in considerare constantele pe care le aveti,si anume CP,Cap. cilindrica,si greutatea masinii din certificatul de inmatriculare.
Ce rost mai are sa consumati benzina si sa ardeti caucioace........:):):) |
Quote:
gta..am spus ca pe bani nu ma bag daca nu cunost masina cu adevarat?am gresit cu ceva? eu nu cred ca tu ai face o cursa PE $ care este peste tine cu 40-50 cp!? |
Quote:
Nu cred ... Pana la urma ramane tot variabila necunoascuta de care vb GTA ... ca eu pe tine pe la "curse" nu te-am vazut ... si lumea nu prea a auzit de tine ... deci afirma-te mai repede daca vrei sa faci ceva ... sa nu-ti mai fie frica de masini fara turbo sau cu cai mai putini a ai tai si fara softuri periculoase sau mai stiu eu ce " nazbatii " . |
Quote:
putem sa ne intalnim si la legala daca vrei neaparat dar nu mai am golful ca m-as fi dat cu cea mai mare placere :twisted: :twisted: |
TSC-U eu ma dau cu tine cu cea mai mare placere daca vii prin Bucuresti. :)
|
Quote:
daca nu ai umblat mai mult si ai peste 240 !? pai masina asta e din 2007, de 3 luni, nici rodajul nu il are facut si dupa cum stim cu totii o masina trage cel mai bine dupa 15.000 km! eu am participat la ilegale mai mult, cu alte masini pe la buzau, rm. valcea... cu niste baieti! ps: bomelo, sapt viitoare vin prin bucuresti si ne intalnim asa...*? daca nu alta data...? |
Quote:
P.S> : Nu are nici o toba schimbata si nici filtru de aer jmeker ... deci unde ar fi trebuit sa umblu prima data ... Pai daca nu ai rodajul facut de ce te apuci de facut provocari pe cadouri ? Trebuia sa zici : Provocare peste 6 luni ... |
Quote:
eu cu audi b8 de 265 cp debea debea l-am facut pe tsc-u cu 0.5 m, DECI NU ARE DOAR 200 CP...MINTE! ARE CEL PUTIN 250-255 CP ! |
Quote:
|
tsc-ule cand mai vii la vl, sa ma suni, sa ne mai dam, poate imi i-au si eu revansele fata de tine...
lu' scaparici ii e "dor" de tine..:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning