![]() |
Re: Masini Noi Doar Cu Buletinul!!!!!!!!!!
Oameni buni...eu mvrut savainformez aspura unei posibilitati....de achizitiona o masina nou.....in rest depinde numai de voi....
Decizia de a cumpara o masina noua sau second hand depind numai de voi... O seara buna UGA |
Hai sa va dau un exemplu concret: eu am cumparat un focus in rate doar cu buletinul.Contractul de vinzare cumparare este de fapt un antecontract, contractul propriuzis urmind sa se faca la achitarea ultimei rate.
Fara alte acte sau giranti.Iar din punct de vedere contractual este foarte clar: ''neplata oricarei rate duce la ridicarea autoturismului'' |
toyomaneee ... de unde man ... da-mi si mie o adresa .. un link .. conditii ceva...
|
nenea uga daca e asa vreau si eu te rog sa mi spui cam cat costa un auto la voi....vreau ceva cu cai multi..sa consume maxim 69 % si sa nu aiba mai mult de 18 ani...a..si inca ceva..vreau sa nu fie umblat la kilometraj
|
Quote:
|
Pentru mai multe detalii suna-ti si la :
0751.288.310 P.s-sezonul de reduceri |
Astea sunt toate masinile pe care le aveti??:)
|
"Unii nu inteleg"
Asa ca nu va bateti capul cu ei.:!: :!: :!: |
POT SA CONFIRM CA ESTE ADEVARAT !!!
Prietena mea a achizitionat un Renaul Megane Sedan an fabricatie 2008 de la firma Apan Braila de pe Sos. Dig Braila - Galati doar cu buletinul. Nu va pot da mai multe detalii acum ptr ca nu stiu prea multe,stiu doar ca masina era vre-o 16.000 a platit un avans de 5.000 parca si acum plateste rata lunara. Daca vrea cineva informatii o pot intreba! Deci este adevarat... |
Quote:
|
vad ca tot vorbiti despre masini doar cu buletinu....dar un credit doar cu buletinu stiti ceva ? vreo 6-7000 E. nu cred ca e asa mult dar bancile cer 9-10 mil p carte net si eu nu am atat p carte. am posibilitatea de a plati foarte usor rata calculata de ei dar nu am actele... ma poate ajuta cineva ?
sau un dealer cu masini sh importate din alte tari :) /// vand logan prestige full 1.6 16v \\\ |
up........
|
Quote:
|
Salut un aveo 5 usi cat ar costa??? modelul mai mare:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Din acesta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning