![]() |
Re: o pista de drag, idei si propuneri
Depinde de ce rol are unul si altul, dar nu o pot dona unei asociatii care sa nu faca nimic sa aiba capital apoi sa se desfinteze si sa imparta terenul adus la nu stiu cati oameni.
In principiu se poate dona insa cand vad ca e ceva fezabil si c conditi de realizare altfel ... In Florica nu am incredere. |
Quote:
Daca esti capabil sa faci ceva o sa faci, daca nu esti o sa faci ce ai facut pana acum. Nu sunt impresionat nici de rime ieftine, nici de afirmatii gratuite. Ai sectiunea ta. Esti rege acolo. Lasa-ne si pe noi aici la periferie. Numai bine si tie. |
Quote:
|
Ai ridicat bine o problema si insist la un Admin sa faca asa cum e normal o sectiune separata pentru propunerea noastra de pista.
|
Quote:
|
Quote:
Cei care ma tot ameninta noaptea se pare ca il cunosc asa ca doresc sa il fac cunoscut si celor care vor sa ajute. |
Quote:
|
Quote:
Am sa-ti raspund usor dupa ce-mi raspunzi. |
Quote:
|
Quote:
|
Gasiti aici un thread facut de mine. Sper sa raspunda la cat mai multe intrebari. Cititi acolo si discutam aici.
|
Cu ocazia asta m-am convins si eu ca de fapt tu vrei sa faci o afacere nu o pista . E f bine ! Dar atunci hai sa lasam intentiile nobile la o parte si sa ne gandim ca .. fiind o afacere .. inca o societate indiferent de natura ei dar cu acelasi profil ... inseamna concurenta.
|
Prefer sa fie nonprofit si nu afacere ci pista dar nu pot sa nu am conditile mele.
|
Convingerea ta cu intentia mea nu coincid. Dar poti avea orice parere.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning