![]() |
Din cate stiu eu patronul de la betty are o Celica. Dar ma pot insela
|
ink nu am auzit de masserati in sv...dar mai stii...bmw lui balon (850)pt mine euna din cea mai tare...si mai sunt cateva mitsubishi3000gt de la office si sa nu uitam de masinile lui negru X5,330,clk,s klasse,rx8.prin radauti.un sl55amg a domnului olarean...un cl55amg...un sl500 model 94...
|
Re:
Quote:
|
re
3 Attachment(s)
bmw ala gri nu mai e arata nici pe departe ca cel din foto.l-am refacut eu total si cam asa arata,mai e inca de lucru insa nu prea mai sunt bani.
|
Cum sa il faci tu !!! Daca ala l-a facut fritz frate !!! Mai este unu gri poate nu ne referit la aceelasi
|
gri o fi fost el pana in ianuarie,acum arata asa cred ca ii sta si mai bine.parerea mea!!!! :roll:
|
Cumpar BMW e30 in doua usi pentru piese.
ok am avut accident :) n-are rost sa va mint si vreau sa iau un e30 in doua usi pentru piese. Daca stie cineva ceva, pe cineva cu un 318i din 84/85/86 (motorul M10 de 105cp), va rog sa postati pe forum sau sa-mi dati un beep pe 0745776574 sau un mesaj pe yahoo [email protected] pentru ca-s toata ziua pe messenger. In cel mai rau caz ma gasiti la office's :), intrebati de d.j. A da, si masina mea era tare :)) fugea de rupea, pana sa am accident. Acum insa, nu stiu ce o sa fac dupa ce-o repar. Ma gandesc sa fac un upgrade la un motor in 6 pistoane fie cel de 2000 si 129cp sau ala de 2500 24 valve, 192 cp. Si inca ceva! Feriti-va de cei din Botosani:) nu de cei cu masini cu numere de Botosani. Masinile n-au nici o vina :] :cry: Oricum pana fac actele, dupa ce repar masina o sa vedeti un BT-03-CUS ceva mai in forma decat cel care era pana acum :twisted: (cel putin dpdv estetic). Si pentru tipul de la C&O -->> Te pricepi sa-mi prinzi \"oalele\" de la bmw? Te ocupi si de vopsit masini?Caut oferte, ca am gasit cateva, dar e bine sa cauti cat mai multe. :shock:
|
Juanito !!! Ce sa faci se mai intampla !!! Bine ca esti tu sanatos !!
|
E30
Multam frate ca esti alaturi de mine. Ok, acum vreau sa va spun cate ceva despre BMW-ul E30(ursulet). A fost pana acum cea mai populara serie 3 si s-a vandut in peste 2,3 milioane de exemplare. Pentru cei care vor sa vada masini cu adevarat tunate, va invit sa vizitati www.e30.de un site dedicat in intregime BMW-ului E30. Imaginati-va cum ar fi pe o masina ce are 1000 kg sa pui un motor V12... :arrow: www.e30.de (poate se inspira si firmele de tuning sucevene de pe acel site)
|
foarte interesant site_ul pacat ca e in GERMANA :oops:
|
toti spun k e in germania k e fain k la noi nu k nu stiu ce....ba fratilor bagati banii si iese si la noi de astea...si ink si mai tare.da cand ii spui ola unu ca vrei 1000euro pe un set de jante zice k esti nebun k gaseste cu200 euro.stok turcesti!!!!sa va spun ceva !!!!!in romania niciodata nai sa vezi asa ceva k asa e romanu!!!!carcotas!!!cand am sa fiu mos o sa mai vad cate una poate si pin suceava...in rest kitchuri...pe toate strazilee!!!!!spoilere pe toate barcile...dar suspensie sport si jante..........lipsa totala!!!
astept pareri!!!chiar sunt curios ce inseamna tuning in mintea romanilor!!!!! |
fra vrajeala azi la mine in oras era parcat un opel vetra tunat super tare cu nr SV-15-RAC
STIE CINEVA CEVA DESPRE ACEASTA MASINA POATE O VAD PE LA CURSA E SUPER FAIN FACUTA ARE * 2prize de are pe capota *toba sport *grila grie la masca din fata si spate *eleron destul de fain *un stiker cam asa era ----> sparco oz stiti erau mai mule firme scrise plus multe altele waw :shock: |
Eu nu o stiu. Sa vb cu baietii.
|
vrem foto cu masina lui ybg.cu fiatul!!!!! e o bombonica de masina.stefan asteptam foto
|
mai indata fac rost de un aparat foto si le dau pe net
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning