Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Chevrolet Corvette vs. Nissan Skyline (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5901-chevrolet-corvette-vs-nissan-skyline.html)

Ciro_zel 16-06-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"
Eu cred ca incerca doar sa ne testeze simtul umorului. Eu am fost receptiv si am ras.

In sfarsit un om care gandeste :wink:
Ma mir ca pe altii nu ii duce capul atat de departe incat sa isi dea seama de aberatile grosolane pe care le-am spus si le-au luat pe bune.
Race si eEnzo0, doi cunoscatori renumiti in domeniul aista s-au cam facut de fecale crezand asa ceva :oops: , asa ca nu mai vorbi eEnzo0 de situatii jenante ca te cam aflii intr-una.
Cred ca sunteti singurii oameni din lume care cred ca o Dacie ar merge 8973 de ture :?
Probabil ca vorbeai serios de carute ca la masini lasi de dorit :wink:

Parerea mea este ca acu incerci sa scoti basmaua curata si pretinzi ca a fost o gluma..ok..faza cu Dacia la 8xxx ture e o aberatie si aia se vede din start...dar primul post cu Skyline-ul..ma mai gandesc daca e baza sau chiar ai vb serios..si acum incerci sa-ti speli \" pacatele\"

Race 16-06-05 17:39

Stai linistit ca m-am prins ca nu crezi ce spui.Doar ca ceea ce tie mi se pare amuzant mie mi se pare bataie de joc,tinand seama ca discutia era totusi serioasa.Daca nu ai ceva mai bun de facut decat sa umpli threadul cu posturi aiurea e treaba ta,doar ca mie nu mi se pare nimic distractiv in asta.

Sc0OTeR 16-06-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
Stai linistit ca m-am prins ca nu crezi ce spui.Doar ca ceea ce tie mi se pare amuzant mie mi se pare bataie de joc,tinand seama ca discutia era totusi serioasa.Daca nu ai ceva mai bun de facut decat sa umpli threadul cu posturi aiurea e treaba ta,doar ca mie nu mi se pare nimic distractiv in asta.

Asta e, asa ma amuz eu cand vad ca altii cred ceva ce este imposibil si ma mai si ataca pentru asta :wink: . Am facut misto pentru ca cineva se mira ca Skyline poate scoate 800 de cai. Stiind ca exista Skyline de 1400 de cai, am facut baza, 800 de cai atingandu-se chiar lejer in cazul unei astfel de masini.

Ciro_zel, asa e, m-ai demascat, imi crapa obrazul de rusine, ce sa ma fac :?: Cum de ti-ai dat seama :?
Daca te-ar duce un pika capu ti-ai da seama ca 961 de cai din Corvette ar insemna 137 de cai pe litru, ceea ce e ridicol de greu de realizat, mai ales de catre americani care nu au scos niciodata nici 100 cp/l pe o masina de serie :wink:

Cat despre cei ce au crezut faza cu Dacia ce merge 8973 de ture, nu au ce cauta pe un forum auto :evil:

Ciro_zel 16-06-05 18:19

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"

Asta e, asa ma amuz eu cand vad ca altii cred ceva ce este imposibil si ma mai si ataca pentru asta :wink: . Am facut misto pentru ca cineva se mira ca Skyline poate scoate 800 de cai. Stiind ca exista Skyline de 1400 de cai, am facut baza, 800 de cai atingandu-se chiar lejer in cazul unei astfel de masini.

Ciro_zel, asa e, m-ai demascat, imi crapa obrazul de rusine, ce sa ma fac :?: Cum de ti-ai dat seama :?
Daca te-ar duce un pika capu ti-ai da seama ca 961 de cai din Corvette ar insemna 137 de cai pe litru, ceea ce e ridicol de greu de realizat, mai ales de catre americani care nu au scos niciodata nici 100 cp/l pe o masina de serie :wink:

Cat despre cei ce au crezut faza cu Dacia ce merge 8973 de ture, nu au ce cauta pe un forum auto :evil:

Te rog eu nu-mi spune mie cat ma duce capu' pe mine ca nu vreau sa ne taram pe al ARENA in replici..clar? .Normal ca mi s-a parut ridicola chestia...eu m-am legat de afirmatia despre Skyline, nu de cea cu Corvette-ul ca aia era dusa din start..speram sa iti dai seama singur..dupa cum zici . Si vorba lui Race..divertismentul este la cateva randuri mai jos ;)

Sc0OTeR 16-06-05 18:32

Hai bah, las-o in punctu mort. Acuma toti v-ati prins de la inceput ca e misto, nu? Atunci pt ce v-ati mai obosit sa ma contraziceti si nu ati zis sa termin cu mistou? Soichiro e singurul care s-a prins si a postat, restul ati pus toti botu si acuma va dati grande ca ati stiut de la inceput.
Din partea mea poti sa faci topic la ARENA, nu e vina mea ca tu ai pus botu la un misto.
La \"Divertisment\" nu ma prea tenteaza nici un topic in afara de \"Ghiceste masina\" :wink:

Dupa mine nici nu exista comparatie intre Skyline si Corvette, e prea belea Skyline sa il pui langa trompeta aia americana :wink:

Ciro_zel 16-06-05 19:12

Re:

Quote:

Hai bah, las-o in punctu mort. Acuma toti v-ati prins de la inceput ca e misto, nu? Atunci pt ce v-ati mai obosit sa ma contraziceti si nu ati zis sa termin cu mistou? Soichiro e singurul care s-a prins si a postat, restul ati pus toti botu si acuma va dati grande ca ati stiut de la inceput.
Din partea mea poti sa faci topic la ARENA, nu e vina mea ca tu ai pus botu la un misto.
La \"Divertisment\" nu ma prea tenteaza nici un topic in afara de \"Ghiceste masina\" :wink:

Dupa mine nici nu exista comparatie intre Skyline si Corvette, e prea belea Skyline sa il pui langa trompeta aia americana :wink:

Eu nu am zis ca e misto..eu am zis ca e o aberatie pur si simplu..tu ai zis ca e mishto...nu eu

Sc0OTeR 16-06-05 19:20

Re:

[quote=\"Ciro_zelEu nu am zis ca e misto..eu am zis ca e o aberatie pur si simplu..tu ai zis ca e mishto...nu eu[/quote]
Da, asa e, eu am zis ca e misto dar tu ai zis ca treaba cu Dacia e aberatie, la faza cu Skylineul ai pus botu si se pare ca tu incerci sa scapi basma curata acuma, spunand ca e aberatie dupa ce in prima instanta ai crezut faza :oops:

SHOGUN-A8 16-06-05 19:45

Quote:

La \"Divertisment\" nu ma prea tenteaza nici un topic in afara de \"Ghiceste masina\"

Dupa mine nici nu exista comparatie intre Skyline si Corvette, e prea belea Skyline sa il pui langa trompeta aia americana
Ce gluma inceata si seaca...cred ca ai ras de ai murit(la mintea ta)
:lol:

Ciro_zel 16-06-05 20:31

Re:

Quote:

Da, asa e, eu am zis ca e misto dar tu ai zis ca treaba cu Dacia e aberatie, la faza cu Skylineul ai pus botu si se pare ca tu incerci sa scapi basma curata acuma, spunand ca e aberatie dupa ce in prima instanta ai crezut faza :oops:

Ba tu chiar esti tampit scuza-ma ca iti spun.. Adica nu eu am dat ma linku cu skyline-ul de 1400 de cai? Cum dracu sa cred ce ai zis tu, cand eu de la inceput am zis ca aberezi si ti-am dat si link-ul cu masina. Hai dispari ca nu ma mai pun cu batutii in cap :evil:

Soichiro 16-06-05 22:11

Pai de ce ai postat link-ul? Pentru ca ai crezut ca abereaza, pe cand el doar glumea, si tu nu te-ai prins. Logic, nu? V-a facut un copil de 17 ani, asta e, nu e nevoie sa va ofticati acum.
Deja devine penibil de romanesc, ar trebui sa ne reintoarcem la subiectul topicului.

Sc0OTeR 16-06-05 23:11

Re:

Quote:

Pai de ce ai postat link-ul? Pentru ca ai crezut ca abereaza, pe cand el doar glumea, si tu nu te-ai prins. Logic, nu? V-a facut un copil de 17 ani, asta e, nu e nevoie sa va ofticati acum.
Deja devine penibil de romanesc, ar trebui sa ne reintoarcem la subiectul topicului.

Esti genial omule, zau asa :D Te admir, sincer, esti tare istet :wink:

Shogune, nu vb de potential intelectual ca tu de cand ai intrat pe forum faci doar comparatii, atata poti si tu ... Chiar crezi ca imi pasa ca tu nu te-ai prins si vii acuma cu \"remarci inteligente\" :?: E treaba mea cum ma distrez, nu te priveste pe tine :x
Cirozel, chiar nu are rost sa ma obosesc incercand sa iti explic un lucru de \"n\" ori ca tot nu pricepi :roll: Care e mai batut in cap dintre noi acuma :?:

Ciro_zel 17-06-05 00:12

Re:

Quote:

Soichiro de unde poti sa stii tu ca el glumea si nu abera? Mai bine taceam amandoi si rezolvam problema :evil:

Sc0OTeR 17-06-05 00:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Quote:

Soichiro de unde poti sa stii tu ca el glumea si nu abera? Mai bine taceam amandoi si rezolvam problema :evil:

Hai ca esti belea. Tot ce am spus mai sus am spus pe bune, nu am glumit deloc. Daca stau sa ma gandesc mai bine, eu am rotunjit la 417 cai puterea maxima la care poate ajunge Skyline, de fapt este 416,62 de cai [scosi pe dyno cu cutia in punctul mort, nici macar nu era bagat in viteza, iti dai seama ???]. Si Corvetteu sare lejer de 1000 de cai fara turbo sau compresor ca am vazut eu pe net niste vynil-uri \"reising\" care dau intre 57,21 si 69,05 cai in functie de cat sunt de lucioase :eyebrow:

Soichiro 17-06-05 00:26

Sa-ti raspund. Deoarece am vazut ca 99% din replicile sale sunt documentate si de calitate, nu de genul: \"Mamaaa, am vazut o supra belea aseara in victoriei, era ca aia din fast&furious\" sau \"iei Dacia si ii pui biturbo pe ea si NOS si o faci de 500cp ca in fast&furious\", cum sunt majoritatea de pe aici. Dezgustatoare replici, apropo. De aici am presupus, logic, faptul ca glumea. Si se pare ca am avut dreptate. Stii ce este \"Lama lui Occam\"? Nu, nu este un nou aparat de ras si nici vreun animal din Anzi. Este o afirmatie logica care ar concluziona cam asa: \"De multe ori, cea mai simpla explicatie este si cea adevarata\". A fost mentionata si intr-un film inteligent. Nu va obositi sa o cautati prin replicile lui Vin Diesel, nu e acolo.
Si acum ar fi indicat sa ne reintoarcem la subiectul topicului, nu credeti?

Sc0OTeR 17-06-05 00:46

Multumesc mult Soichiro pentru clarificare 8)

Bottom line is: prefer oricand un Skyline:
-pentru sistemul de tractiune integrala foarte avansat
-pentru potentialul de tuning enorm
-pentru aspectul estetic
-pentru manevrabilitatea exemplara si usurinta cu care poate fi controlat in caz de supravirare
-pentru 4 wheel steering
-pentru computerul de bord care indica absolut toate procesele care au loc in interiorul motorului [injectia, presiunea turbinei, deschiderea acceleratiei, etc.]

Cu asta sper ca am lamurit mai multe persoane de p`acilea care cred ca tot ce zboara se mananca :no:

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2026 4Tuning