![]() |
Re:
Quote:
|
Stai linistit ca m-am prins ca nu crezi ce spui.Doar ca ceea ce tie mi se pare amuzant mie mi se pare bataie de joc,tinand seama ca discutia era totusi serioasa.Daca nu ai ceva mai bun de facut decat sa umpli threadul cu posturi aiurea e treaba ta,doar ca mie nu mi se pare nimic distractiv in asta.
|
Re:
Quote:
Ciro_zel, asa e, m-ai demascat, imi crapa obrazul de rusine, ce sa ma fac :?: Cum de ti-ai dat seama :? Daca te-ar duce un pika capu ti-ai da seama ca 961 de cai din Corvette ar insemna 137 de cai pe litru, ceea ce e ridicol de greu de realizat, mai ales de catre americani care nu au scos niciodata nici 100 cp/l pe o masina de serie :wink: Cat despre cei ce au crezut faza cu Dacia ce merge 8973 de ture, nu au ce cauta pe un forum auto :evil: |
Re:
Quote:
|
Hai bah, las-o in punctu mort. Acuma toti v-ati prins de la inceput ca e misto, nu? Atunci pt ce v-ati mai obosit sa ma contraziceti si nu ati zis sa termin cu mistou? Soichiro e singurul care s-a prins si a postat, restul ati pus toti botu si acuma va dati grande ca ati stiut de la inceput.
Din partea mea poti sa faci topic la ARENA, nu e vina mea ca tu ai pus botu la un misto. La \"Divertisment\" nu ma prea tenteaza nici un topic in afara de \"Ghiceste masina\" :wink: Dupa mine nici nu exista comparatie intre Skyline si Corvette, e prea belea Skyline sa il pui langa trompeta aia americana :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"Ciro_zelEu nu am zis ca e misto..eu am zis ca e o aberatie pur si simplu..tu ai zis ca e mishto...nu eu[/quote]
Da, asa e, eu am zis ca e misto dar tu ai zis ca treaba cu Dacia e aberatie, la faza cu Skylineul ai pus botu si se pare ca tu incerci sa scapi basma curata acuma, spunand ca e aberatie dupa ce in prima instanta ai crezut faza :oops: |
Quote:
:lol: |
Re:
Quote:
|
Pai de ce ai postat link-ul? Pentru ca ai crezut ca abereaza, pe cand el doar glumea, si tu nu te-ai prins. Logic, nu? V-a facut un copil de 17 ani, asta e, nu e nevoie sa va ofticati acum.
Deja devine penibil de romanesc, ar trebui sa ne reintoarcem la subiectul topicului. |
Re:
Quote:
Shogune, nu vb de potential intelectual ca tu de cand ai intrat pe forum faci doar comparatii, atata poti si tu ... Chiar crezi ca imi pasa ca tu nu te-ai prins si vii acuma cu \"remarci inteligente\" :?: E treaba mea cum ma distrez, nu te priveste pe tine :x Cirozel, chiar nu are rost sa ma obosesc incercand sa iti explic un lucru de \"n\" ori ca tot nu pricepi :roll: Care e mai batut in cap dintre noi acuma :?: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Sa-ti raspund. Deoarece am vazut ca 99% din replicile sale sunt documentate si de calitate, nu de genul: \"Mamaaa, am vazut o supra belea aseara in victoriei, era ca aia din fast&furious\" sau \"iei Dacia si ii pui biturbo pe ea si NOS si o faci de 500cp ca in fast&furious\", cum sunt majoritatea de pe aici. Dezgustatoare replici, apropo. De aici am presupus, logic, faptul ca glumea. Si se pare ca am avut dreptate. Stii ce este \"Lama lui Occam\"? Nu, nu este un nou aparat de ras si nici vreun animal din Anzi. Este o afirmatie logica care ar concluziona cam asa: \"De multe ori, cea mai simpla explicatie este si cea adevarata\". A fost mentionata si intr-un film inteligent. Nu va obositi sa o cautati prin replicile lui Vin Diesel, nu e acolo.
Si acum ar fi indicat sa ne reintoarcem la subiectul topicului, nu credeti? |
Multumesc mult Soichiro pentru clarificare 8)
Bottom line is: prefer oricand un Skyline: -pentru sistemul de tractiune integrala foarte avansat -pentru potentialul de tuning enorm -pentru aspectul estetic -pentru manevrabilitatea exemplara si usurinta cu care poate fi controlat in caz de supravirare -pentru 4 wheel steering -pentru computerul de bord care indica absolut toate procesele care au loc in interiorul motorului [injectia, presiunea turbinei, deschiderea acceleratiei, etc.] Cu asta sper ca am lamurit mai multe persoane de p`acilea care cred ca tot ce zboara se mananca :no: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning