![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta!
exista.. am vazut poza pe alte forumuri.. daca mia gasesc iti arat poza..
unde se gaseste habar n`am.. |
pt razak: poi iti fac si rost! pt 1/18? talon mai inalt, normal sau jos? ;)
|
@MauS
Daca nu ai nevoie de varianta super, era un R5 1:18 by Solido in PetromV-ul de la Orhideea . Daca vrei R5 Turbo, 1:43 iti pot face eu rost cu 30 ron, foarte bine detaliata. Mi le aduce un amic :D @eddycdk : Masina e 1:24, un C3 Pluriel de la Bburago, oricum o modific, iar rotile vor intra sub aripi :) Caucioace mici :D |
eddycdk vreau si eu niste cauciucuri de 26milimetrii cu talon mic si latime cel putin 13mm.. ai asa ceva?
2 sau 4 bucati.. Daca da.. spune`mi cati mm are talonul si si eventual poze.. Mersi.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
MAUS asta ar fi masina : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1197040012
Daca o vrei sa-mi zici, o sa te duca cam la 35 ron cu tot cu transport. Scara 1:43 :) |
Renault 5 Turbo 2. Cautam varianta GTT insa merge si aia:-) Iti dau PM cu adresa si o trimiti prin curier rapid.
@razvan, un pret pentru macheta la 1:18?:rolleyes2 |
da-mi pm :) ... cel de la solido e 100 ron in Bucuresti, dar cred ca pe www.autoart.ro e 90 ron, poti comanda de acolo si iti vine direct acasa :)
|
Nu o au pe autoart.ro, le-am dat comanda mai demult, si mi-au zis ca nu o au in stoc.. :(
|
2 Attachment(s)
pt andrey2003!
asta e tot ce am putut sa fac rost! cauciucurile au 26mm si 10mm latime(13 ar fi exagerat de groase;) ) 3 sunt identice dat al 4-lea are alta floare insa aceleasi dimensiuni! da pm daca te intereseaza!:-) |
Nu ma intereseaza.. Mersi mult pentru raspuns oricum.. ;)
Vroiam pentru 350z ceva cu talonu mic.. Mersi;) |
3 Attachment(s)
careva interesta de un ferrari f310 bburago scara 1\24 sau un ferrari f40 bburago 1\24.la f40 ii lipseste roata stanga spate:)as prefera schimb
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning