Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58850-fantome-spirite-entitati-demoni-etc.html)

EaGle 06-12-07 14:51

Re: Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc

Santos,adica calul se vedea perfect alb in noapte ca si cum era luminat de ceva in afara de faruri? :shock: :???:

SUPAPA_Jr 06-12-07 16:09

=)) in loc sa fiti multumiti ca va aduc fantomele mancarea la nas voi faceti nazuri :P eu nu am avut asa intamplari pana acum...si...sincer sper ca nici de acu incolo sa nu am

Most_Wanted 07-12-07 00:54

tin minte si acum da intro seara la o sala de net nu aveam ce face ...ma cunoasteam cu baiatu care avea sala ..si ne-am strans cativa baieti si cateva fete ...si am inceput cu fel si fel de povesti dastea .....e marfa atunci ca fetele speriate se da din ce in ce mai aproape de tine pana te ia in brate .....fetele ascultau si noi povesteam mai bagam si din top numai ca sa le speriem pe alea ....:D :D :D .....

EaGle 07-12-07 14:17

:lol: ..acum o intamplare mai ciudata :lol:... Intr-o noapte..pe la 23:30 circa, eram cu prietenii pe afara, si ne-a venit noua in minte sa trecem prina fata la cimitir:D ...Cimitirul e situat pe o strada de vreo 800m mai la sfertul strazii. Tin sa spun ca din capatul strazii pana-n fata cimitirului, deci in acel sfert de vreo 200m ne-au trecut prin fata exact 15 pisci negre :shock: :lol:. toate diverse, deci nu e era aceiasi..:shock:...nu prea credeu in superstitii dar desigur zilele care au urmat nu au fost deloc placute:-P

Trickz 07-12-07 22:46

aw, just remembered. la fosta locuinta, nu puteam avea un ceas de mana pentru ca mereu il pierdeam. il lasam noaptea langa pc, dimineata nu mai era acolo.au disparut asa 6 sau 7 ceasuri si nu le'am gasit nici cand mi'am mutat lucrurile, nici cand am despachetat. stiu ca pare un lucru stupid dar asa s'a intamplat:) (p.s. nu avea cine sa le fure sau sa le miste din loc)

Most_Wanted 07-12-07 22:47

sa nu te mire dacavroedata le vei gasii pe toate la un loc

trafy-vr6 08-12-07 08:04

Daca ar fi sa gasesc la un loc tot ce am pierdut....as fi bogatas:) sorry de offtopic

BoGDaNuVL 31-12-07 19:23

Parerea mea pana ieri (duminica) era ca nu exista Fantome:twisted: /Spirite/ Entitati, etc dar mi s-a schimbat din cauza unui incident fara inteles, parerea mea.
Duminica am plekat cu niste prieteni la Sibiu, asa sa ne plimbam , sa ne distram etc. Pe la 15:30 am ajuns, iar din cauza frigului m-ai mult de ora 23:00 n-am putut sta, asa ca am plecat spre casa. Drumul a fost liber, fata de cum a fost cand plecasem. toate bune si frumoase pana cand am intrat in ultima localitate inainte de Rm.Valcea, nu stiu cum se numeste exact ( parca fiscalia :) ) strada era luminata doar de farurile masinii... iar dintr-o data in fata masinii a aparut o "umbra"(:!: ceva negru:!: ) si s-a auzit a "bocanitura" ca si cum am fi lovit ceva. Aveam cam 70-80 de km/h... Speriatzi ca am lovit un om, ceva, am oprit masina sa vedem ce s-a intampla, ne uitam in spate nimic... ne uitam la masina nimic (dupa intensitate "bocaniturii" garantat se stramba capota, bara fata ) ne-am uitat cu lanterna pe strada din locul in care s-a auzit,prin shantzuri vreo 30 min n-am gasit nimic...
Si acu ma gandesc ce-o fi fost...

trafy-vr6 31-12-07 19:45

ceva de genu am patit si eu cu un prieten si tot prin zona aia dar noi ne duceam la Sibiu:)

leonard 31-12-07 21:17

io am ramas marcat de mic.....la 7 ani sau ceva de genu....in noaptea de paste am mancat am ciocnit un ou..si cand io am mers sa ma culc....ai mei au ami ramas in bucatarie....si am ajuns in dormitor..am inchis usa si m-am bagat in pat....intuneric ..liniste...stau 5 min...sa incerc sa adorm..si cand se aude un scartzait la usa sifonierului....si dintr-o data se deschide usa tare de tot.....am fugit repede la ai mei ....nu mai stiam de mine de frica.....de atunci am ramas cu o frica de chestii dastea stranii.....apoi...pe la 14 ani...neam mutat intr-o casa....in care muri tasu lu un mosh de la acre am luat casa....murise acolo..si cica era un om rau....facea numai lucruri rele.....si acolo pot sa spun ca nu nea mers bine de loc.....nimik nu mergea bine....nici cu banii ...nici cu nimik...dispareau lucruri din casa....pe care nu leam mai gasit niciodata ...noaptea se auzeau pasi in casa....scartzaia dusumeaua....etc...si intr-o zi...pe la 10 dim....eram eu singur acasa.....steateam in pat..si ma uitam la tv...cand dintr-o data....parca a venit un curent de aer pe sub plapuma....sa ridicat putin....privirea mi sa incetoshat si am ramas fara cuvinte sau fara gesturi si cineva cu o voce groasa...imi vorbea....nu am retinut ce imi spunea.....m-a tinut asa vreo 20 de secunde...si apoi a disparut vocea si am revenit la normal....eram atat de speriat incat imi era frica sa ma duc la sifonier sa ma imbrac sa plec...nu stiam cum sa afc sa ies mai repede din casa.....pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am imbracat repede..am fugit din casa lasand usa deschisa ...direct la ai mei la servici.....
apoi la cateva luni dupa ce mi sa intamplat mie chestia asta.....sa mai intamplat ceva ciudata...
eu..maicamea taicamiu si sormea..am plecat la nashi noaptea pe la 9...si bunicamea a ramas sg acasa......se uita la tv....afara nu era vant sau ceva era senin ...cand se tranteste o data geamu..si darama 2 borcane care erau pe pervaz.....
asta n-ea zis bunicamea cand am ajuns acasa.....si parea super speriata...era alba la fatza.....si nu cred ca mintea..n-avea nici un rost....
asha ca un sambure de adevar e in toate astea....

pHlow 31-12-07 22:28

nu vreau sa fiu rautacios dar.. dece ar misca o fantoma o scrumiera/bere/farfurie sau mai stiu eu? dc nu ti-ar da un pumn direct sau ar pipai-o pe prietena/sora/mama ta,dc n-ar schimba postul sa se uite la altceva sau mai stiu eu ce? Dece ti-ar fura haine/ceasuri /daca oricum nu poate sa le poarte.. Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum..

De curand m-am mutat intr-o casa. Dupa vreo 2 sapt o vecina care sta chiar langa noi a incepout sa ii povesteasca mamei cum aici a stat o "vrajitoare" si ca la 12 noaptea,luna plina, se dezbraca si facea "vraji" in curte. Ma rog.. tipa nu a avut niciodata copii dar a avut o nepoata pe care a rugat-o sa aiba grija de ea pana moare si ii lasa casa. Asta a dus-o la azil si acolo a murit. Apoi se zice ca au urmat fenomene mai ciudate.. gen.. dispareau hainele muncitorilor,se mutau lucruri si tot asa.
Ok.. aflu si eu toata povestea si incep sa fiu atent noaptea.. Sincer nimic.. Casa parter si mansarda.. Iar masarda e impartita in pod si o camera, in care dorm eu... Si sincer nu mi s-a intamplat niciodata sa aud sau sa imi dispara sau mai stiu eu ce .....

BoGDaNuVL 31-12-07 22:33

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1269889)
nu vreau sa fiu rautacios dar.. dece ar misca o fantoma o scrumiera/bere/farfurie sau mai stiu eu? dc nu ti-ar da un pumn direct sau ar pipai-o pe prietena/sora/mama ta,dc n-ar schimba postul sa se uite la altceva sau mai stiu eu ce? Dece ti-ar fura haine/ceasuri /daca oricum nu poate sa le poarte.. Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum..

De curand m-am mutat intr-o casa. Dupa vreo 2 sapt o vecina care sta chiar langa noi a incepout sa ii povesteasca mamei cum aici a stat o "vrajitoare" si ca la 12 noaptea,luna plina, se dezbraca si facea "vraji" in curte. Ma rog.. tipa nu a avut niciodata copii dar a avut o nepoata pe care a rugat-o sa aiba grija de ea pana moare si ii lasa casa. Asta a dus-o la azil si acolo a murit. Apoi se zice ca au urmat fenomene mai ciudate.. gen.. dispareau hainele muncitorilor,se mutau lucruri si tot asa.
Ok.. aflu si eu toata povestea si incep sa fiu atent noaptea.. Sincer nimic.. Casa parter si mansarda.. Iar masarda e impartita in pod si o camera, in care dorm eu... Si sincer nu mi s-a intamplat niciodata sa aud sau sa imi dispara sau mai stiu eu ce .....

Asa ziceam si eu, si nici sa ma fi batut nu credeam...dar dupa ce o sa tzi se-ntample poate o sa crezi...

EaGle 01-01-08 03:28

PhIlow si Bogdan..daca aveti de comentat in plus ...ati gresit topicul. By the way.... in vrajitoare nu cred....nu sunt in acel stadiu. Eu ma refer la spirite care nu-si gasesc pacea, nu cred ca Dumnezeu lasa un "spirit" sa te bata :lol:...decat daca nu are un bun motiv cum am scris in paginile 1-2.
Sa zicem ca tu esti intre doua dimensiuni, lumea reala si ce vine dupa moarte.
Tu ce ai face daca ai avea puterea sa misti lucrurile desii esti invizibil?
Incepi sa-i iei la pumni si suturi pe cei vii sau incerci sa misti de exemplu un vas ca sa inteleaga ca esti acolo si ai nevoie de ajutor?
Cu demonii nu stiu ce sa zic..pentru mine tot spirite sunt dar nu sunt in grad sa explic ce sunt si daca cu adevarat vor sa faca rau.

pHlow 01-01-08 14:24

eu iti povesteam o "intamplare" ... si fii sigur ca daca credeam in spirite mi se parea si mie ca e misca ceva prina casa... placebo frate... + daca ar vrea sa stii ca e acolo ar lua un pix si ar scrie.. sau ar gasi alta modalitate sa
iti arate ca are nevoie de ajutor.. oricum... eu sunt toma necredinciosul si lansez o "provocare".. cei care se stiu ca sunt "atinsi" de paranormal,filmati asa ceva.. cand stati si va uitati cum se misca berea in cerc .. scoateti si un telefon cu camera ceva..

EaGle 01-01-08 14:36

Omule...crede-ma ca nu sunt nebun sa cred in toate tampeniile...nu sunt genul care daca vede un pic de fum o ia razna si zice ca e fantoma :lol:. Eu am avut o intamplare apoi e adevarat nu e adevarat stie doar dumnezeu si nu ma bag pe discutii care nu isi au sensul ;) La multi ani :D

All times are GMT +2. The time now is 19:05.

- Copyright 2026 4Tuning