![]() |
Re: Intalnire No Speed Limit Ploiesti
Quote:
|
Donu` Posteaza Lista Cu Membri Nsl Ploiesti,poate Unii Numai Sunt Considerati Membri
|
Quote:
|
cobra....meciurile erau mai pe seara....poti sa aflii ora ?
|
sau puteti alege o alta zona mai libera in caz ca e ocupat la sala
parcarea unui supermarket, sau in unul dintre poligoane sau ... :???: |
e multa lume la ora aia la sala..mai ales daca e vreme frumoasa...plimba lumea cainele copilu..bunicu...
|
Bon-ule eu zic ca este timpul sa mai faci si tu o curatenie in filiala Ploiesti ca suny cam multi doar pt. stickerul in geam,sau pe masini fara "nici un sens".
|
Quote:
|
Quote:
|
la ultima intalnire de la interex am fost si io .... dar pacat ca acum nu se mai fac inscrieri.....
|
s-a zvonit prin targ k numai sunt membru nsl?astept confirmarea acestui zvon
|
Quote:
Este decizia Bucuresti-ului in privintza acestei decizii si am fost de acord si noi, celelalte filiale ale clubului No Speed Limit. Nu o spun cu rautate, nu spun ca nu vei mai putea intra inapoi in club, insa cel putin pana e pregatita de ceva te rog sa dai jos stickerul. |
Lista membrilor No Speed Limit Ploiesti
PITU - Lancia Fulvia Cristi VIBE - Dacia Logan 1.6 MPI COCO KYL - Dacia SuperNova ALEX AML - Dacia NOVA GTi PITICU' GRS - Dacia 1300 T@Z - Renault Clio 1.5 DCI FERYBOY - Renault Clio Symbol 1.5 DCI MITZUNO - Renault Clio 1.4i MOMO - Peugeot 307 HDI KOSTAS - Peugeot 206 RC T DRAGOS 2900 - Opel Astra F 1.4i BLONDU' - Opel Calibra TURBO IRENE - Opel Astra Bertone 1.8i DINU - Opel Astra Bertone 2.0 T SKAMA - Opel Vectra A 2.0i 8v RAZVAN XDD - Ford Focus 1.6i VLAD MAXX - Ford Fiesta S TZETZE - Ford Fiesta 1.3i TRE - Hyundai Coupe 2.0 PEPELEA - Honda Accord 2.4 TYPE-S COBRA - DAEWOO TICO si Suzuki GSX-R 1000 K7 REMUS - BMW E30 2.0i VLAD - LAND ROVER FREELANDER VICE - VW GOLF V R32 DONU' - VW VENTO VR6 |
Pana la urma unde va avea loc intalnirea sau la ce ora sa stiu si eu daca am cum ajunge sau nu? Donu'le pana la urma unde se va tine?La Sala sau se schimba?Daca era frumos ma gandeam eventual in parcare la Bucov .......... un cico, un mititel, o maslina o atentie ............... :lol::lol::lol:
|
prezent ,mai ai stickere 2 buc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning